Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 14:57, 26 lut 2018

anbu napisał(a)
WOW fajna wędzarnia

Aniu dziękuję
Monia81 15:00, 26 lut 2018

makadamia napisał(a)
Chciałam tylko cichutko zauważyć, że w zeszłym roku również proponowałam Ci "wygładzenie" tej łezki, żeby lepiej była dopasowana do prawej strony.
Także masz już dwa głosy za przeróbką

Jeżeli kamienie leżą luzem, a nie w betonie czy suchym cemencie, to nie będzie taka straszna robota

Wiem Asiu, wiem no i chyba będzie wygładzanie tej ala łezki, jednak człowiek musi dojrzeć do tych decyzji no kamienie luzem, więc z tym problemu nie będzie, najwyżej eM mi łeb urwie...
Monia81 19:13, 26 lut 2018

anabuko1 napisał(a)
Monis co do planowania rabaty to tylko poczytałam.
Nie wypowiadam się.Są lepsze ekspertki.
Piękny masz ten wielki kamień. Lubię kamienie.
Widziałam tam też żółta trytome ,tak ??
Wędzarnia fajna powstaje.
Dobrze jest jak mąż zdolny i chce robić różne rzeczy .
Fakt.Swoje wyroby są najlepsze.

Aniu tam na tej ala łezce jest trytoma, ale wylatuje w tym roku, będzie słoneczna rabata kwasolubów tak takie własne robione wyroby to jest to pozdrawiam
Monia81 19:45, 26 lut 2018

Teraz pytanko czy o takie cuś chodzi z wyrównaniem tej mojej nieszczęsnej łezki...

troszku ją przesunęłam bliżej tarasu, ale czy o takie półkole chodzi?
Anda 20:00, 26 lut 2018

Mnie bardziej chodziło o coś takiego

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monia81 20:28, 26 lut 2018

Ewuś bardzo fajnie to wygląda, ale muszę to przemierzyć, bo wydaje mi się, że w tym przesmyku między łezką a oczkiem mogę mieć za mało miejsca na przejazd, musi mi między tymi rabatami zostać przesmyk na 1,5 metra...
Anda 20:43, 26 lut 2018

To mam nadzieję, że się zmieści
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monia81 21:06, 26 lut 2018

Anda napisał(a)
To mam nadzieję, że się zmieści

Jutro jak z pracy wrócę to pomierzę i wrzucę na plan wymiary rabat z prawej strony i będzie wiadomo ile gdzie jest miejsca i co można z tym zrobić
Anda 21:10, 26 lut 2018

Super
Luki 21:22, 26 lut 2018

Widzę, że tutaj już bardzo konkretne plany się wyklarowały, muszę to wnikliwiej przeanalizować, chociaż z tego co już czytałem to ja bym to widział troszkę inaczej, ale wiadomo co człowiek to inne spojrzenie
Na ogród patrzy mi się przyjemnie bo jak wiesz też mam wąski ogród i z tego co patrzę to identycznie usytuowany względem słońca.
Postaram się coś wymodzić, tylko nie chciałbym burzyć koncepcji Ewy