Oj, kiedy u mnie będzie można coś wywalać na razie dopiero początek zdobywania, utykania, przesadzania, marnowania a jakże
Pozdrawiam, spotkania super, dziewczyny wszystkie jak malowanie
Wpadłam na sekundę i zdążyłam remanent zrobić w waszych torbach Powinnam zostać komornikiem
A tak wogle to w szkółce tyle nowych odmian traw.. dziś dostałam oczopląsu.. i małpiego rozumu.. jak zwykle..
Poszerzam rabatę i sadzę molinie.. na razie zadołowałam doniczki, by tak często nie podlewać. Piękne giganty, prawie jak ja I jak zwykle musiałam wziąć 2 odmiany bo nie mogłam się zdecydować.. muszą tylko się rozrosnąć, ale trawy są szybkie, za rok już będzie efekt.Na foto nie widać jakie są śliczne..
Molinia Fontane
Bardzo się cieszę że machasz i zaglądasz.. może jutro zadzwonię bo mam kawałek jechać.. ostatnio nie jeżdżę tylko klepię w klawiaturę.. oczy mam jak królik od monitora. Dlatego prywatnie już nie siedzę na kompie.. bo oślepnę.
Dokupiłam dzielżany, niższą odmiana.. wiosną wyciepie trochę byle czego i dosadzę im do towarzystwa Twoje żółte.. na razie siedzą w przechowalniku.. już 2 rok Ale tu potrzebna większa rewolucja..
Szał trawowy teraz są na czasie ogrodowym i pogoda im się dopasowała mój e- Mek pyta ta trawa tak będzie sobie tu rosła ? zaraz wejdzie na chodnik ...a ja na to to co haaa i chyba trza będzie ją ciachnąć na pół ale chyba wiosna najlepiej buziaki