z powodu molinii nie powinnas miec wyrzutów ..bo ta wymaga tylko ciecia wiosna i koniec zabawy ...tez planuje sobie powiększyć ich kolekcje ...nawet nie wiem czy z sesleria sie nie rozstane na rzecz molini
PS. zapomniałam dodac ze zawilce szt 2 przesadzałam wczesna wiosna i sa opóżnione w rozwoju do swoich koleżków nie ruszanych chyba nie lubia przesadzania
Najlepiej wiosną.. mój też sie drze, że mu wszystko atakuje trawnik.. i nawet obiecał poszerzyć wszystkie rabaty, ale pod jednym warunkiem.. że co najmniej pół metra będzie wolnego pasa..
No i ten warunek mi nie pasuje
Obrazków koniec.. uciekam.. buziaki dla wszystkich zaglądających .. tak swoją drogą to mam kiepski dzień.. w myśl zasady że jednego nieszczęścia to zawsze za mało.. forum pozwala uciec myślami od rzeczy nieprzyjemnych.. bo natchnienia do niczego dziś nie mam.. Wracam do pracy, bo dzień mi się przebimbał na szkółkę, ogród i dentystę.. na załatwianie spraw zaległych a pilnych.. wstałam o 6 .... i mam wrażenie że dopiero wstałam.. a to dzień zleciał..
Podobny był, ale nie mam więcej.. ale podobny czy nie.. mi sie podoba
no własnie ...u mnie salderiana tak wygladała ( 3 sezon u mnie..chyba wywale bo mnie wk...) ciełam ...i czytałam ze Marzena jesienna tez niedawno cieła ....czyli wochodzi na to ze szał seslerii pomału mija ....jesienna u mnie pierwszy rok ...nic jej nie dolega ...ale ciecie 3x w sezonie moze człowieka wykończyc...zwlaszcza ze kepy gigantyczne sie robią ....
Te nauki trzeba pobierać corocznie. Nie da się niestety nauczyć raz na zawsze.
Aniu, piękne zakupy. Widać, że wróciła Ci odrobina radości. Miłego tygodnia.
Piękne fotki z ogrodu i ze spotkań Ogrodniczek. Twój ogród zawsze wygląda rewelacyjnie tylko, że Ty zawsze szukasz dziury w całym. Ogród nie może wyglądać jak domek dla lalek w którym jest pęknie wysprzątane. Ogród to żywy twór, który ciągle się zmienia, u Ciebie zawsze te zmiany idą w dobrą stronę.
Pozdrawiam.
Ten rozpław od Ciebie mi się nie zabrał, ślimaki go pożarły, a papryczki chilli też mam ciekawe małe stożki fioletowe teraz się zmieniają na pomarańczowe
S.skalną chyba przeniosę na frontową, była stipa, ale zarosła jakimś trawskiem czas na mały retuszyk
Molinie lubię..znasz obiedki szerokolistne...też są fajne