Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Urszulla 19:01, 03 maj 2018

Aniu prezentacja wisterii u Ciebie bardzo mi się podoba. Chyba najfajniejsza jest na pergolach. Widziałam też przy murze budynku. U mnie wchodziłby w grę tylko ten drugi wariant. Ale przeraża mnie siła tego pnącza.

Ryby niszczyciele? Podaruj do jakiegoś parku jak Cię złości
yolka 19:12, 03 maj 2018

Zatrąb jak wyruszysz do Koszalina
Zaczyna Rasputin prawie na czarno, w realu wygląda ciemniej, zaraz wstawię fotkę
Mala_Mi 22:32, 05 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Aniu prezentacja wisterii u Ciebie bardzo mi się podoba. Chyba najfajniejsza jest na pergolach. Widziałam też przy murze budynku. U mnie wchodziłby w grę tylko ten drugi wariant. Ale przeraża mnie siła tego pnącza.

Ryby niszczyciele? Podaruj do jakiegoś parku jak Cię złości

Problem jest w sposobie odłowienia.. po kilku latach nie udało mi się żadnego opatentować
Za to wygrałam kilka zakładów, ze się "sprytnym" nie uda Ryby nigdy mnie w tej materii nie zawodzą.. daje godzinę by złapać chociaż jedną Jak w banku kazżda flaszka z zakładu moja

Zestaw podbieraków i pułapek zgromadziłam całkiem spory

Mala_Mi 22:34, 05 maj 2018

yolka napisał(a)
Zatrąb jak wyruszysz do Koszalina
Zaczyna Rasputin prawie na czarno, w realu wygląda ciemniej, zaraz wstawię fotkę

Też kupiłam Rasputina Powoli przygotowują mu górkę.. ledwo zipię.. boli mnie wszystko, wyciąganie po wiaderku ziemi z "mordoru" to ciężka praca. U mnie tylko na solidnych górkach rosną

A Koszalin to myślę że w drugim wcieleniu ..
anka_ 23:17, 05 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)
Ryby potrafią przeleźć przez doniczki góra.. wszytko niszczą w strzępy
Wieloryby. Z nimi to jak z trawami w oczku- zdjęcia nijak nie oddają ich wielkości.

Mala_Mi napisał(a)
Azalia pontyjska nigdy nie była taka ładna.. a jak pachnie.... Szkoda że zapachów nie da się przesyłać
Aniu a nie przemarzały ci pąki jak była mała? Bo u mnie już drugi rok z rzędu zmarzły, a tak czekałam na ten zapach... Ale żyje... za rok opatulę...

Mala_Mi napisał(a)
Ale i tak największe piwonie są od Mariusza.. za rok będą większe ode mnie .. a kwiaty będę oglądać z drabiny

Cudowne. Ciekawe kiedy moja się rozwinie... ogromnie jestem ciekawa koloru, choć każdy będzie cieszył.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Basilikum 00:08, 06 maj 2018

To ja siup na laweczke kolo azalii. Nalezalam sie u Dany na lezaku to teraz czas zminic punkt widzenia
Poczytalam o rybach, ktore Cie w alkoholizm wpedzaja. Jak bede jechac w twoja Ströme nie zapomne spamowac wedki i butelki wina
sylwia_slomc... 00:21, 06 maj 2018

Zachwycam się piwoniami, wisterią i pontyjką
U nas deszczu nadal ani kropli, a u Was po tych zapowiedziach był?
Dziś sprawdzałam pod trocinami i pod kamieniami, tam jeszcze z tydzień wytrzyma bez podlewania, ale potem trzeba będzie lecieć cały ogród dokumentnie, bo uschnie, trawa już schnie, ale to najmniejszy problem.
Gorzej, że więdną brzozy nad suchym od dawna rowem. One wielkie, wody nie nastarczamy lać.
06:59, 06 maj 2018
piwoni sie naoglądałam u ciebie )) ...ciekawią mnie twoje zakupy z poprzednich sezonów ...te ITOH mam nadzieje że nie wyschły i pokażą kolorek

PS. szklarnia i skrzynie widok zaskakujacy ...bajzelek pierwsza liga )))
Katkak 07:03, 06 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)

Problem jest w sposobie odłowienia.. po kilku latach nie udało mi się żadnego opatentować
Za to wygrałam kilka zakładów, ze się "sprytnym" nie uda Ryby nigdy mnie w tej materii nie zawodzą.. daje godzinę by złapać chociaż jedną Jak w banku kazżda flaszka z zakładu moja

Zestaw podbieraków i pułapek zgromadziłam całkiem spory

Ale jaja, aż ciekawa jestem jak mój Krzyś by sobie poradził . Nie to żebym ryb potrzebowała, ale rękawica została rzucona .
yolka 09:40, 06 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)

Też kupiłam Rasputina Powoli przygotowują mu górkę.. ledwo zipię.. boli mnie wszystko, wyciąganie po wiaderku ziemi z "mordoru" to ciężka praca. U mnie tylko na solidnych górkach rosną

A Koszalin to myślę że w drugim wcieleniu ..

Pocieszyłaś mnie z tym drugim wcieleniem