Konkurencje mi zrobiłas groźną , pięknie kwitna kwasoluby, jest jak w bajce. Piwonię Witmaniana miałam a nie mam , chyba zmarzła bo znikła bez uprzedzenia.Buziaki.
Konkurencja żadna, ale stale się powiększa.. zabiedzone są, bo w zeszłym roku miały za sucho (padło nawadnianie) i w tym też Nawozu żadnego nie widziały.. bidusie są.. ale rok dobry to i kwitną..
I z pierwszego zakupu... z krzewuszką się super komponuje.. muszę tylko ja znów wyżej wyprowadzić..
I tu razem ze mną ... na niebiesko się oznaczyłam.. bo z rodonami jest tak jak u Ciebie.. nie widać jakie masz ogromne.. bo moje to liliputy
W dobrych rękach i super ogrodzie nie może być inaczej.. no i paprotka jest też zajefajna..
A to moja druga miłość paprotkowa.. polecam... przez zimę ma liście.. tylko pasuje je wiosna ściąć, a ja tego nie zrobiłam.. i stare szpecą.. Czerwonozwijakowa czy jakoś tak się nazywa..