Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Kondzio 20:38, 12 cze 2018

Kondzio 20:39, 12 cze 2018

Kondzio 20:41, 12 cze 2018

Kasya 20:50, 12 cze 2018

Nareszcie odpowiednia ilość fotek
Piekne ujęcia milo się ogląda wspomnienia wracają
Basilikum 20:56, 12 cze 2018

Aniu ale pieknie az mi sie miska cieszy do kazdej fotki
Fajnych gosci mialas
Katkak 21:01, 12 cze 2018

Ale pięknie, uwielbiam Twój ogród Aniu. Nie sposób się w nim nudzić. I masz jaszczurki - zazdraszczam . A woda w oczku taaaaki kryształ. Cuuudnie
Gosialuk 22:14, 12 cze 2018

Pięknie, kolorowo. Tych braków, na które narzekasz czasem, nie widać wcale. Wydaje mi się, że wycinka niektórych drzew wyszła na dobre. Przybyło takiego półcienia z rozproszonym światłem słonecznym.
Też się cieszę, że więcej fotek mogłam obejrzeć.
Mala_Mi 23:17, 12 cze 2018

Kondzio napisał(a)
Aniu bardzo dziękujemy za zeszłotygodniowe krótkie (zbyt krótkie) spotkanie. Twój ogród jest równie dynamiczny jak Ty, w barwach, roślinach, ich fakturach, widać czego poszukujesz i co kochasz. Ogród w aktualnej odsłonie pokazuje swoimi subtelnymi barwami, że poszukujesz spokoju i odskoczni od codzienności.

Twój ogród był pierwszym ogrodem na Ogrodowisku, jaki zobaczyliśmy na żywo i popatrz co się stało z naszym ogrodem później...

Jestem dumna, że Was znam.. i nie ukrywam, radości, ze los postawił nas na wspólnej drodze..Wiem, że niechcący uratowałam Wasz ogród, że uratowałam ogrodników (brawo skromność, brawo ja ). W tym co chciałeś nie czułbyś się dobrze.. bo wbrew pozorom jesteśmy bardzo podobni charakterkami Nie siedzę na innych forach, ale za Waszym ogrodem zarejestrowałam się i polazłam na ZZ. Kibicuję Wam cały czas.. całą sobą i całym sercem.. i teraz ja się mogę od Was uczyć I z tego jestem jeszcze bardziej dumna..
I pomyśleć, że ja też mam malutki wkład w kształt Waszego ogrodu.. nooooo teraz z dumy rozmiar cyca razy pięć!!!
Swój na swego zawsze trafi... bo gusty ogrodowe mamy bardzo podobne.. i nawet razem tworzymy ogniste rabaty.. moja się tworzy od 4 lat
Fotki piękne.. nawet powiem, że mi się ogród podoba na tych fotkach

To tak żartem o ratowaniu, ale naprawdę się cieszę, że Was znam.. i że byłam bodźcem by nie kasować tego co zaczęliście Mój malutki niechcący wkład w Wasz cudny ogród.. dynamiczny, kolorowy, ciekawy, tętniący życiem..... ogród jak ciekawa książka z pięknymi ilustracjami

Zapraszam zawsze.. i mam pytanie, kiedy zdążyliście narobić tyle zdjęć??? Jesteście jak błyskawica we wszystkim.. No jak was nie kochać ???

Chciałam dać jakieś foto z okresu jak się poznaliśmy.. i odpłynęłam we wspomnienia... i w.... refleksje. Ile trzeba mieć popieprzone głowie by zrobić spotkanie ludzi w calej Polski na powstający ogród.. patrzę i myślę co Was jednak przekonało, ze ogród bylinowy to to co chcecie mieć?? Nie oglądałam tych zdjęć od 6 lat, no kosmos... ogród w powijakach .. ale impreza była SUPER i atmosfera też

Edit... ale t obyły chrzciny ogrodu, a jak chrzciny to niemowlę musiało być.. i ja jako ten od kropidła

Mala_Mi 23:28, 12 cze 2018

leon60 napisał(a)
Mam nadzieję, że dotarł do Ciebie deszcz, wczoraj i dziś solidnie u mnie polało.

Anek pamiętam jak przesadzałaś bukszpanowe żywopłotki, pamiętasz o jakiej porze roku to robiłaś ?

Znając życie nie wtedy kiedy trzeba Na pewno nie wtedy jak są jeszcze młode przyrosty, wiosna, jesień zdecydowanie najlepsze.. a o innej porze trzeba podlewać
Mala_Mi 23:30, 12 cze 2018

Kondzio napisał(a)

Mają ze 2 metry..stan na dziś..