Pięknie, kolorowo. Tych braków, na które narzekasz czasem, nie widać wcale. Wydaje mi się, że wycinka niektórych drzew wyszła na dobre. Przybyło takiego półcienia z rozproszonym światłem słonecznym.
Też się cieszę, że więcej fotek mogłam obejrzeć.
Jestem dumna, że Was znam.. i nie ukrywam, radości, ze los postawił nas na wspólnej drodze..Wiem, że niechcący uratowałam Wasz ogród, że uratowałam ogrodników (brawo skromność, brawo ja ). W tym co chciałeś nie czułbyś się dobrze.. bo wbrew pozorom jesteśmy bardzo podobni charakterkami Nie siedzę na innych forach, ale za Waszym ogrodem zarejestrowałam się i polazłam na ZZ. Kibicuję Wam cały czas.. całą sobą i całym sercem.. i teraz ja się mogę od Was uczyć I z tego jestem jeszcze bardziej dumna..
I pomyśleć, że ja też mam malutki wkład w kształt Waszego ogrodu.. nooooo teraz z dumy rozmiar cyca razy pięć!!!
Swój na swego zawsze trafi... bo gusty ogrodowe mamy bardzo podobne.. i nawet razem tworzymy ogniste rabaty.. moja się tworzy od 4 lat
Fotki piękne.. nawet powiem, że mi się ogród podoba na tych fotkach
To tak żartem o ratowaniu, ale naprawdę się cieszę, że Was znam.. i że byłam bodźcem by nie kasować tego co zaczęliście Mój malutki niechcący wkład w Wasz cudny ogród.. dynamiczny, kolorowy, ciekawy, tętniący życiem..... ogród jak ciekawa książka z pięknymi ilustracjami
Zapraszam zawsze.. i mam pytanie, kiedy zdążyliście narobić tyle zdjęć??? Jesteście jak błyskawica we wszystkim.. No jak was nie kochać ???
Chciałam dać jakieś foto z okresu jak się poznaliśmy.. i odpłynęłam we wspomnienia... i w.... refleksje. Ile trzeba mieć popieprzone głowie by zrobić spotkanie ludzi w calej Polski na powstający ogród.. patrzę i myślę co Was jednak przekonało, ze ogród bylinowy to to co chcecie mieć?? Nie oglądałam tych zdjęć od 6 lat, no kosmos... ogród w powijakach .. ale impreza była SUPER i atmosfera też
Edit... ale t obyły chrzciny ogrodu, a jak chrzciny to niemowlę musiało być.. i ja jako ten od kropidła
Znając życie nie wtedy kiedy trzeba Na pewno nie wtedy jak są jeszcze młode przyrosty, wiosna, jesień zdecydowanie najlepsze.. a o innej porze trzeba podlewać