Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Kasya 08:32, 28 cze 2018

Kasiek napisał(a)
Aaaaa... i jeszcze slowko, podobna trawa, tylko duzo mniejsza rosnie u mnie na polach, nawet to u Sylwii napisalam, tez ma takie piekne pioropusze Mysle zeby sciagnac ja do ogrodu...

Oby nie trzcinnik piaskowy, straszny chwast
Kasya 08:33, 28 cze 2018

Mala_Mi napisał(a)
Dobranoc

Dla mnie na dzień dobry tez milo
mira 09:28, 28 cze 2018

No to sobie pooglądałam wiele dobra kwitnącego. Zdziwiły mnie jeżówki przesadzone - czyli można zresztą czego u Ciebie nie można przesadzać.

Bardzo lubię Twój rząd liliowców .
Kasiek 09:34, 28 cze 2018

Kasya napisał(a)

Oby nie trzcinnik piaskowy, straszny chwast

m_gocha 10:59, 28 cze 2018

Mala_Mi napisał(a)

I nie zajechałaś na kawusie... wiem, ze robię paskudną, ale to nie o to chodzi

Zieleń miejska jest u nas rewelacyjna, wszystkie "trawniki" zamienione w rabaty zabrałabym bez zastanowienia do ogrodu

Donice kupne, przez Gierczusie Stoją już tyle lat.. i cała historia z ich transportem do mnie

A to moje rabatkowo.. też rzeszowskie..

Oj Aniu! Nie śmiałam nawet proponować spotkania, bo wiem żeś mocno nieczasowa
Twoje rabatkowo śliczne
Wrzuciłam u siebie kilka fotek z ogrodu w WSPiA
Jestem w drodze do Krakowa - może uda się do botanicznego wskoczyć (choć pogoda wręcz listopadowe)
Pozdrawiam
leon60 14:53, 28 cze 2018

Mala_Mi napisał(a)

Pamiętasz nazwę ?
Anda 15:03, 28 cze 2018

Cudne lilie
Acanthus u Ciebie na słońcu rośnie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
yolka 17:49, 28 cze 2018

Tym razem stawiam na stipy w donicach, mało i pięknie, i szary kolor mój
gierczusia 22:19, 28 cze 2018

Mala_Mi napisał(a)
Z pozdrowieniami dla Gierczusi. w tym roku spokojnie i mono..

Ha, haaa witam i o zdrowie pytam.. Wywołana do tablicy już nie mogłam dalej przysypiać.. Bo ledwo do żywych wróciłam po końcu roku szkolnego ma się rozumiec ..- to tak gwoli wytłumaczenia siem
Ale...do donic, do donic Anekkkk Ty tak na spokojnie i minimalistycznie??? Noo nie wierzem .. Ale ..jest cuudnie..i powiem Ci w tajemnicy, że mam identycznie obsadzonà donicę
Ściskam mocno
Mala_Mi 23:27, 28 cze 2018

Nie mam czasuuuuuu buuuuu ..
Gierczuś.. donice są widocznie zaprzyjaźnione a nawet spokrewnione.. i sie rozumie, że wtedy ma być tak samo Wakacji zazdraszczam.. ale trza było wybrać inny zawód.

Yola - minimalizm wynika z braku...czasu.. ale tak tez lubie.. bo mam dwie natury

Anda - akanty mam na słońcu i w półcieniu.. jak podejdzie to rosna wszędzie, a jak nie podejdzie to nigdzie nie będą..

Leon - nie pamiętam, katalogu kawał zjadła amba.. może mam tam tabliczkę to zerknę.. ostatnio u bylinowego kupowałam podobne ciemne, ale o ciemnych łodygach..

m_gocha - pytać zawsze można, a ja zawsze odpowiem.. TAK lub NIE i sprawa prosta.. na pewno na siłę gościć nie będę .. a jak lubię to chociaż kawusie wypije.. jak powiedziała kiedyś pani w urzędzie "chińczyki też mają przerwę"

Tak swoja drogą to ciemierniki czekają na .... odezwij się..

Mira - nie lubią ale co zrobić jak czasami trzeba.. podzieliłam i zdychały, przesadziłam i rosną..

Kasiu - znów obrazek na dobranoc.. ale ja jeszcze siedzę i to długo.. zastanie mnie dzień dobry... masakra...

Reszcie ślicznie dziękuję za wpisy.. ale .. odpowiem innym razem.. padam na psyk.. a tu jeszcze końca nie widać .