Nie mam czasuuuuuu buuuuu ..
Gierczuś.. donice są widocznie zaprzyjaźnione a nawet spokrewnione.. i sie rozumie, że wtedy ma być tak samo

Wakacji zazdraszczam.. ale trza było wybrać inny zawód.
Yola - minimalizm wynika z braku...czasu.. ale tak tez lubie.. bo mam dwie natury
Anda - akanty mam na słońcu i w półcieniu.. jak podejdzie to rosna wszędzie, a jak nie podejdzie to nigdzie nie będą..
Leon - nie pamiętam, katalogu kawał zjadła amba.. może mam tam tabliczkę to zerknę.. ostatnio u bylinowego kupowałam podobne ciemne, ale o ciemnych łodygach..
m_gocha - pytać zawsze można, a ja zawsze odpowiem.. TAK lub NIE i sprawa prosta.. na pewno na siłę gościć nie będę .. a jak lubię to chociaż kawusie wypije.. jak powiedziała kiedyś pani w urzędzie "chińczyki też mają przerwę"
Tak swoja drogą to ciemierniki czekają na .... odezwij się..
Mira - nie lubią ale co zrobić jak czasami trzeba.. podzieliłam i zdychały, przesadziłam i rosną..
Kasiu - znów obrazek na dobranoc.. ale ja jeszcze siedzę i to długo.. zastanie mnie dzień dobry... masakra...
Reszcie ślicznie dziękuję za wpisy.. ale .. odpowiem innym razem.. padam na psyk.. a tu jeszcze końca nie widać .
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.