Oj tam oj tam dziewczyny.. ledwo minister przyjechał i od razu mamy wszędzie Oczka plus

Był, po południu wyjechał, o 2 w nocy przyjechał..i co??? Kolejne rejony dostały Oczka plus

Poszło z tymi oczkami z rozmachem. Ale słuchając jak walczą ci co maja zbiorniki na deszczówkę ... to cieszę się, że jej nie mam

Normalnie woda poszłaby do kanalizacji a tak trzeba zlewać na działki, a tu woda stoi...
Ot i nie przewidzi..
Żal wszystkiego, bo to i praca, i koszty i wrażenia estetyczne.. ale ja mam dom, a inni go już nie maja.. nie mieli czasu nawet zabrać podstawowych rzeczy. To jest tragedia, a tu tylko żal.. za to jak babcia ma takie foto na materacyku na parkingu ???? Złapałam parasolkę Muminków i dawaj po materac.. a on wypłynął z basenu w siną dal..
No i nie muszę podlewać.. chociaż i tak praktycznie nie podlewam..ze skąpstwa. Wiec moje skąpstwo ma sie dobrze, a filtry w oczku myję odkurzaczem.. zlewając wodę z oczka .. bez wyrzutów sumienia, ze będę musiała wody dolać. Nowych nie mam jak założyć bo w ogrodzie grzęzawisko. Co prawda cyprysy dostaja wody w nadmiarze razy 4, ale .. i tak mam ochotę je wywalić. Kupiłam nawet porządnego rębaka do gałęzi.. wysyłka w 24 godziny i gość mi dzwoni po tygodniu, że ich nie ma.. Na aukcji nadal widnieje 14 ogłoszeń po 50 stuk każda aukcja.. Wiec ponad 3 kawałki poszły w depozyt..
Tar głupich nie sieją, sami rosną .. i to wszędzie. Przy czym "głupi": mi nie przeszkadza. Przeszkadza mi głupi co myśli że mądry jest. A takich coraz więcej.. przyzwoitość jest w cenie.. Wróć, g.. prawda, przyzwoitość nie ma ceny, bo nikt jej nie docenia.
Pozdrawiam dziewczynki.. jutro wybory.. puzdro F3 na ryja i idę ..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.