Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

anna_t 21:22, 05 kwi 2017

bo mnie swany wku....ą !
wywalam je obok białej różanki i zastępuje the fairy i dosadzam buksy, lawende i seslerie
zaczynam się obawiać że mam jakąś nerwicę natręctw wiesz..? natręctwo przesadzania
Makusia 21:24, 05 kwi 2017

Poczułam ogromną bliskość problemów z Tobą Różana Żeby zrobić D, trzeba wcześniej C, które jest zablokowane przez B, a to przez A....a!!!! Miałam nie zaśmiecać!
Rytla 21:29, 05 kwi 2017

klub przesadzających wielki, jak mania przesadzania, co drugi dzień piszę, że na ten sezon koniec, a potem znów coś pod szpadel!
polinka 21:37, 05 kwi 2017

anna_t napisał(a)
bo mnie swany wku....ą !
wywalam je obok białej różanki i zastępuje the fairy i dosadzam buksy, lawende i seslerie
zaczynam się obawiać że mam jakąś nerwicę natręctw wiesz..? natręctwo przesadzania

Ha, ha natręctwo przesadzania Mam tak samo i przestaje mnie już to cieszyć...ale z drugiej strony jeszcze bardziej wkurzam się, że coś mi nie pasuje
anna_t 21:39, 05 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Poczułam ogromną bliskość problemów z Tobą Różana Żeby zrobić D, trzeba wcześniej C, które jest zablokowane przez B, a to przez A....a!!!! Miałam nie zaśmiecać!

Ty wyluzuj z tym zaśmiecaniem

a najlepsze jest jak pod wpływem emocji, czasem okazji zakupisz już "F"
anna_t 21:42, 05 kwi 2017

Rytla napisał(a)
klub przesadzających wielki, jak mania przesadzania, co drugi dzień piszę, że na ten sezon koniec, a potem znów coś pod szpadel!

pytanie brzmi czy kiedyś zostaniemy usatysfakcjonowane??
a może to wiosna tak wpływa..człowiek wyposzczony jak sie dopada do szpadla..wchodzi do szkołki to jakieś zaćmienie cholera...
anna_t 21:42, 05 kwi 2017

polinka napisał(a)

Ha, ha natręctwo przesadzania Mam tak samo i przestaje mnie już to cieszyć...ale z drugiej strony jeszcze bardziej wkurzam się, że coś mi nie pasuje

właśnie.. perfekcjonizm gorszy od faszyzmu
Margerytka40 21:44, 05 kwi 2017

Aniu no szkoda że znowu nie poznam Ciebie i innych ale teraz to ja chyba wyrwę się dopiero po maju . Miotam się między pracą, ogrodem i komunią Zośki. Normalnie masakra.
ren133 21:53, 05 kwi 2017

anna_t napisał(a)
Asia szkoda że znowu się nie poznamy
Skarbonkowa cieszę się ze jesteś

dzis kolejne rycie........
bukszpany na obwódke tarasu musza poczekać bo musze wysadzić z tego miejsca lawende. lawende mogę wysadzić jak przesadze róże bo pójdą obok nich...a róże przesadzę jak odchwaszcze miejsce gdzie pojdą 2 swany...jezu i tak w kołko macieju
rozplenice mialam podzielić ale przecież gdzie ja je posadzę? ..najpierw musze przesadzić the fairy ale żeby to zrobić musze przesadzić swany...chryste!

cyrk normalnie

Widzisz jaka logistyka ogrodowa
Przerabialam to ostatnio ... co to się potem polapać nie mogłaś
Gruszka_na_w... 21:57, 05 kwi 2017

makadamia napisał(a)
W takim całkowitym cieniu nie próbowałam jej sadzić, ale w dosyć cienistym miejscu pod drzewami jak najbardziej daje radę. To w ogóle bezproblemowa roślina.
W całkowitym cieniu zakwitło mi parzydło leśne. Ono ma bardzo efektowne, pierzaste kwiatostany, ale pod koniec lata jego liście już nie wygladają zbyt świeżo. Polecam na tył rabaty.

Można poszukać odmiany parzydła lesnego Kneiffii. Ma bardzo ładne liście. Kwitnie ciut później, bo w lipcu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies