Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

anna_t 19:47, 10 kwi 2017

jupi!!! jutro deszcz! wkońcu...
anna_t 19:48, 10 kwi 2017

Margarete napisał(a)
Hej Aneczko, miło było znowu się dziś spotkać i pobyć razem. Dzięki za fajnie spędzone wesołe popołudnie. Buziaki dla Tatianki od cioci Gosi.

hej Gosiu faaajnie było, zwłaszcza te nasze sprawy organizacyjne z których i tak pewnie nici będą bo przecie Luiza już świniaka bije
anna_t 19:50, 10 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Przez 7 lat ciągle coś w nowym ogrodzie przesadzam. W tym roku oprotestowałam przesadzanie tylko sorzątam liście z grabów i przycinam
Trzymam kciuki za rewolucje ogrodowe !

miód na serce lejesz, czyli jeszcze przez 5 lat będe teoretycznie normalna
anna_t 19:55, 10 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Ja chwilowo nie mam co przesadzać Zblokowali mnie innymi pracami i cierpię okrutnie
Wzbogacając kompost o chwasty wszelkie w sobotę doszłam jednakowoż do konkluzji takiej: nie lubię zbyt długo robić jednej rzeczy. Męczy mnie i nudzi. Pielenie znudziło mnie po 10 minutach. Marzyłam, żeby coś przesadzić!

no słyszałam od Ani w niedzielę ze 7 nieszcześć remontowych u ciebie...szkoda że Cię nie było. rozluźniłabyś się trochę..
ja przesadzałam czw, pt,sob i w nd jeszcze po powrocie ze spotkania buksy dosadzalam...mam chwilowy wstręt do ogródka! tylko podlewać musze co też mnie drażni i ciesze się na deszczowe dni. muszę linie kroplujace pozmieniać po tych roszadach bo latanie z konewkami drażni mnie juz po pierwszej..
anna_t 20:04, 10 kwi 2017

Monka napisał(a)
Ania Ty robiłaś rekonesans w zeszłym roku świdośliw doradź mi proszę wielopniową do mojego ogrodu bo Twój pomysł z którym się wczoraj przespałam podoba mi się

Monika ciesze się że Ci się pomysł spodobał, pięknie będzie!
ja kupowałam lamarcką, zwykłą bezodmianową z tego co pamiętam.
anna_t 20:05, 10 kwi 2017

kasja83 napisał(a)
Aniu chciałam Ci uaktualnić stan moich buksików.Rosły pięknie,a teraz na wiosnę trochę limonkowe zrobiły się zeszłoroczne przyrosty,a teraz wyglądają tak.Nie wiem czy to efekt mrozów,czy czego.Ciachłam te brzydkie gałązki.Masz tu fotkę,będziesz chciała to usunę.

dzięki Kasia, ładnie sie rozrosły od zeszlego roku. i wszystkie Ci się przyjęły prawda?
AgataP 10:06, 11 kwi 2017

anna_t napisał(a)

hej Gosiu faaajnie było, zwłaszcza te nasze sprawy organizacyjne z których i tak pewnie nici będą bo przecie Luiza już świniaka bije

Jesssuuuu Anka normalnie padłam - świniobicie
Makao_J 16:50, 11 kwi 2017

Przesadzałam rozplenicę rok temu ale całą. Nic nie dzieliłam. Kiedy? Chyba na początku lata bo pamiętam że rozchodniki też przesadzałam z nimi i były już spore.

Przyjęły się ale musiałam stale podlewać.
Bogdzia 21:08, 11 kwi 2017

anna_t napisał(a)
jupi!!! jutro deszcz! wkońcu...

No i był? U mnie pokropiło tylko.
Bogdzia 21:10, 11 kwi 2017

kasja83 napisał(a)
Aniu chciałam Ci uaktualnić stan moich buksików.Rosły pięknie,a teraz na wiosnę trochę limonkowe zrobiły się zeszłoroczne przyrosty,a teraz wyglądają tak.Nie wiem czy to efekt mrozów,czy czego.Ciachłam te brzydkie gałązki.Masz tu fotkę,będziesz chciała to usunę.

Nie zdązyły zdrewniec przed zima i zmarzły.Dobrze ze obcięłas.