Przez 7 lat ciągle coś w nowym ogrodzie przesadzam. W tym roku oprotestowałam przesadzanie tylko sorzątam liście z grabów i przycinam
Trzymam kciuki za rewolucje ogrodowe !
Ja chwilowo nie mam co przesadzać Zblokowali mnie innymi pracami i cierpię okrutnie
Wzbogacając kompost o chwasty wszelkie w sobotę doszłam jednakowoż do konkluzji takiej: nie lubię zbyt długo robić jednej rzeczy. Męczy mnie i nudzi. Pielenie znudziło mnie po 10 minutach. Marzyłam, żeby coś przesadzić!
Ania Ty robiłaś rekonesans w zeszłym roku świdośliw doradź mi proszę wielopniową do mojego ogrodu bo Twój pomysł z którym się wczoraj przespałam podoba mi się
Aniu chciałam Ci uaktualnić stan moich buksików.Rosły pięknie,a teraz na wiosnę trochę limonkowe zrobiły się zeszłoroczne przyrosty,a teraz wyglądają tak.Nie wiem czy to efekt mrozów,czy czego.Ciachłam te brzydkie gałązki.Masz tu fotkę,będziesz chciała to usunę.
Kasia bo na poczatku jak się nie wie gdzie to się tak sadzi. ja to miałam w tamtym roku a w tym te roslinki dzielę i sadze już na docelowe miejsce. i tak w kółko