Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Luki 10:36, 14 sie 2017

Patrycja jeżówki w tym roku nawet dobrze rosną, chociaż troszkę się położyły niektóre.

Małgosiu bardzo dziękuję Nie wszystkie jeżówki u mnie takie wypaśne, ale niektóre wręcz zadziwiają wigorem i wielkością

Katka rostrzygnięcie 24, ale szansy żadne bo wiadomo jak to bywa w takich konkursach Bardzo dziękuję

Asiu dziękuję

Kasiu bardzo dziękuję Jeżówka to Butterfly Kiesses pięknie rośnie i obficie kwitnie

Asiu dziękuję, a odmianę napisałem powyżej. Szczerze polecam bo bardzo dobrze rośnie i spore kępki tworzy

lindsay80 11:12, 14 sie 2017

Luki napisał(a)

Nie wytrzymałem i te bukszpany przyciąłem

Ale to piekne!

I stół świetny, żałuję, że na fotki płotu się nie załapałam.
sylwia_slomc... 11:41, 14 sie 2017

Luki napisał(a)
To w końcu parę zdjęć, teraz zaległe z zeszłego tygodnia.
Teraz się urlopuję i nadrabiam bałagan przy okazji biję rekordy, znalazłem chwasta ponad 1,5 metra, kamuflował się jeden bardzo dobrze

Nie wytrzymałem i te bukszpany przyciąłem

Ależ czyściutko i pięknie
Jednego tylko znalazłeś Pobiłam Cię bo mam takich w tych rozmiarach od groma, a tak sucho, że wyrwać nie idzie. Niestety chwasty na suszę nie narzekają
Te zawody na chwast w ogrodzie to taka mało chlubna konkurencja.....ale w czymś muszę być od Ciebie lepsza...no i wyszło mi , że w chwastach hahaha
Zana 15:02, 14 sie 2017

Twoje stożki już dziewczyny cytują, więc nie będę po raz kolejny, ale one zawsze mnie zachwycają w kompozycji z trawami i żurawkami. A Butterfly są przeeecudowne u Ciebie. Konkurs zaliczony.
Czytałam już wcześniej, że Nigry jednak na straty. Kup sobie platana, są przepiękne (to taka mała sugestyjka)
Luki 15:15, 14 sie 2017

lindsay80 napisał(a)

Ale to piekne!

I stół świetny, żałuję, że na fotki płotu się nie załapałam.

Nie powiem cieszy

Specjalnie dla Ciebie ogrodzenie do jutra, ale poprawka na to, że jeszcze nie skończone DOjdzie biały tynk i czapy z czarnej blachy lub granitu.

Luki 15:20, 14 sie 2017

Sylwia spokojnie jednego giganta takich około metra jest mnóstwo, ale łatwiej się przynajmniej wyrywa bo schylać się nie trzeba chwastów jeszcze u mnie pod dostatkiem, ale nie mam parcia na błysk

Anula dziękuję bardzo Platany mi się bardzo podobają i nawet taki jeden AlpensGlobe robiłby robotę, ale boje się ich bo przyrosty wrażliwe na wiosenne przymrozki, a to u mnie stałe zjawisko do tego one dość wrażliwe na silne mrozy, a mieszkam w takim zastoisku zimna, nie chciałbym ich stracić bo drogie są. Niestety tak samo zrezygnowałem z grujeczników i ambrowców.
malgorzata_s... 15:24, 14 sie 2017

Też nie wytrzymałam i mi wszystkie buksy przypaliło Luki a jak tniesz pysznogłówki bo mi już przekwitają.
Ogród wypas pełnyPłotu zazdroszczę, super będzie
Zana 15:24, 14 sie 2017

A no tak, zapomniałam o Twoim biegunie zimna. Podsunę Ci jeszcze jarząba turyngskiego Fastigiata, mnie się podoba. A nóż, widelec...
lindsay80 15:38, 14 sie 2017

Piękne ogrodzenie, już teraz, a co dopiero jak wykończycie tak jak piszesz!
Ewa777 19:16, 14 sie 2017

Płotek śliczny Czekam na wykończeniówkę
U mnie w tym roku jeżówki nie spisały się po zimie. Musiałam kupić nowe.