Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Lukasz2013 14:18, 17 cze 2017

Luki napisał(a)
Kasiu tak to kuklik Mai Tai. Bardzo urodziwy

Łukasz na pewno planuje wybrać się w wasze rejony w jeden z następnych weekendów i mam nadzieję, że się uda

Olu, Poli uśmiech Wam zostawiam

To oczywiscie zapraszamy musisz koniecznie nas odwiedzić. Pisz na prv lub dzwoń.
gierczusia 15:43, 18 cze 2017

Rany Boooooskieee ale mi się trafił spektakl co drugi gooopi ma szczęście- tak mówią
Włosów nie rwij..szkoda by było a najgorsze jest to ,że nawet jakby całe ogrodowisko siem ogoliło na łyso , to i tak by wiele w kwestii tej paskudnej pogody nie podziałało..żyjmy nadzieją na piękne pogodowo wakacje o przyrwrotniki chciałam zapytać, bo akuratnie się na nie ślinię masz mollis ??? Co sądzisz o jego gabarytach ???
Pozdrowionka Łukasz
Luki 16:17, 18 cze 2017

Na razie jestem załamany bo moje 3 Nigry na bylinowej padają
Dzisiaj zauważyłem mikrodziurki w pniach i jakieś drobne czarne robactwo maszerujące po pniu. Nie wiem co to za dziadostwo, ale z tego co kiedyś na forum było pisane to takie objawy zazwyczaj kończyły się wycięciem drzew, tylko to było na brzozach... a co ze śliwami?
Nie mogę znaleźć żadnego info na ten temat
gierczusia 16:25, 18 cze 2017

Luki napisał(a)
Na razie jestem załamany bo moje 3 Nigry na bylinowej padają
Dzisiaj zauważyłem mikrodziurki w pniach i jakieś drobne czarne robactwo maszerujące po pniu. Nie wiem co to za dziadostwo, ale z tego co kiedyś na forum było pisane to takie objawy zazwyczaj kończyły się wycięciem drzew, tylko to było na brzozach... a co ze śliwami?
Nie mogę znaleźć żadnego info na ten temat

No niestety nie pomogę ale ...wierzę w Ciebie szukaj w necie, popytaj tych z długim doświadczeniem..może pomogą i nie martw się na zapas,.... jak już padną ( nie daj Boże ) to wtedy przyjdzie czas na martwienie się..
Trzymam kciuki
Luki 17:44, 18 cze 2017

Śliwy wiśniowe zaatakowane przez kornika: ogłodek jabłoniowiec.
Literatura fachowa pisze : Brak zarejestrowanych środków na zwalczanie

Szlak by to trafił...korniki. Nie mogła plaga mszyc przyjść.
leon60 19:46, 18 cze 2017

Luki 21:59, 18 cze 2017

Jestem, załamany. Boję się oglądać inne drzewa. Niewiem czy z tym walczyć czy drzewa wyrzucać. Niby doczytałem, że teraz robaczki wychodzą w postaci chrząszczy i takie też dzisiaj widziałem, ale co dalej. Nie mam pojęcia
Kacha123 22:19, 18 cze 2017

A niech to! Łukasz, co za pech z tymi śliwami Pisałeś do Mazana, czy jest jakaś nadzieja?
Margerytka40 22:28, 18 cze 2017

Kurcze Łukasz,jakaś katastrofa u Ciebie. Jakiś koszmarny ten sezon.
Zana 22:36, 18 cze 2017

Najpierw pozachwycałam się fotkami a potem doczytałam o Nigrach. Załamka i współczuję bardzo. Masz w tym roku jakąś cholernie złą passę ogrodową.