Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

admete 07:34, 11 lip 2017

Łukasz nowa rabata faktycznie wygląda jakby rosła tak sobie co najmniej już ze 2 lata - bardzo mi się podoba!!!!!!

i pozytywnie zazdroszczę takiej odwiedzinowej soboty

Orange skiper zapowiada się obłędnie
makadamia 07:58, 11 lip 2017

O rany, z tym pokładaniem się przetaczników to chyba racja - mam dwie odmiany (pink goblin - niski, różowy i nn wysoki niebieski) i obydwie się pokładają.
Miałam się właśnie pytać, co można na to poradzić i czy je się podpiera...
boguslawa_ma... 13:00, 11 lip 2017

Łukasz moje liatry zakwitły ,kilka zaznaczyłam dla ciebie,myślę że miejsce zostawiłeś sobie ,muszę ci się czymś zrewanżować ,mów tylko kiedy chcesz
Luki 16:44, 11 lip 2017

abiko napisał(a)
Dziękuję Łukasz. Wpisałam do siebie, ale ja ją chyba w donicy dam Coś ostatnio mi donic przybywa

Ja w tym roku doniczek wszelkiego rodzaju mam dość, a jeszcze troszkę mi zostało, ale już coraz luźniej mam
Luki 16:45, 11 lip 2017

Kindzia napisał(a)
Mam nadzieję ze wschodu Polski coś od Małgosi przytargać...jakieś zamówionko może? Chcesz coś? Myśl, jeszcze czas

Jesteś pewna bo mnie tylko drzewa teraz potrzebne, a tam dwa się do mnie szeroko uśmiechały
Luki 16:48, 11 lip 2017

malkul napisał(a)
justys pokaż je u siebie proszę

łukasz co o tym myslisz?

Tyle myślę, że się z tym nie zgadzam bo te przetacznik u mnie akurat nie leży, nie przerasta chwastem, chociaż nie wiem co to znaczy bo nie dzieją się takie rzeczy u mnie . Kwitnie dość długo, po ścięciu jest w stanie drugi raz zakwitnąć.
Jak chcesz to Ci zakupie w dobrej cenie sadzonki chociaż na spróbowanie, a jest szansa, że szybko do Ciebie dotrą
Luki 16:49, 11 lip 2017

eee_taam napisał(a)
Luki nie namawiaj kokosi na te przetaczniki mam je ...sa nie porządne ..przerastaja chwastem ...u mnie sie pokładaja tez nie polubiłam ich ...mam tez podobny Rosea ...tez słaby jak dla mnie

jak juz przetaczniki różowe to First Love te sa kepiaste sztywne długo kwitną ...wysokośc ponad kolano

podobne tylko białe i niebieskie First Glory i First Lady ...u mnie wygineły ...a jeden mi został ...wyglada badziewnie do wyplewiania

Nie zgodzę się u mnie Red FOx jest bardzo porządny i rośnie super od 3 lat, Rosea owszem to badziewie bo też miałem i leżał.
Tego akurat bardzo lubię
malkul 16:51, 11 lip 2017

Luki napisał(a)

Tyle myślę, że się z tym nie zgadzam bo te przetacznik u mnie akurat nie leży, nie przerasta chwastem, chociaż nie wiem co to znaczy bo nie dzieją się takie rzeczy u mnie . Kwitnie dość długo, po ścięciu jest w stanie drugi raz zakwitnąć.
Jak chcesz to Ci zakupie w dobrej cenie sadzonki chociaż na spróbowanie, a jest szansa, że szybko do Ciebie dotrą
napisz za ile
Luki 16:53, 11 lip 2017

Kamilo w sumie można tak powiedzieć, że rośnie o dłuższego czasu bo nic nowego tam nie dosadziłem tylko wyrośniętę już rośliny z różnych miejsc, szybka akcja w jeden dzień, a zastanawiałęm się 3 tygodnie czy to ruszać... nie żałuję

Gierczuś no troszki nie wyszło tym bardziej, że stawiliśmy się w wstępnie umówionym miejscu u Kapiasa
Muszę sobie jakoś zaplanować następne dwa tygodnie bo tyle wyjazdó mam, że nawet nie wiem gdzie mam jechać jeszcze dłuższa delegacja mi się szykuje i tak młyn straszny... kurka no rodzinka jeszcze odwiedziny dłuższe planuje.
Luki 16:56, 11 lip 2017

Kindziuchna i Gośka ładnie to kombinujecie nie powiem już wszystko wiecie. Rozumiem, że o bylinowego już nie będę pytał