Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

malgorzata_s... 16:58, 11 lip 2017

Luki napisał(a)
Kindziuchna i Gośka ładnie to kombinujecie nie powiem już wszystko wiecie. Rozumiem, że o bylinowego już nie będę pytał

No nie, napadniemy na Cię i na Bylinowy innym razem jak zajęty nie będziesz
Luki 16:59, 11 lip 2017

Agnieszko jeżówki bardzo dobrze rokują w tym roku, muszę tylko te które się kładą za wczasu powiązać by później jak szmaty nie wyglądały
Z rabaty jestem zadowolony bo pozbyłem się tego czego nie chciałem, a reszta roślin dostała oddechu

Asiu u mnie ten akurat przetacznik dobrze rośnie, jedno wiem pełne słońce im potrzebne bo bardzo do niego się wyciągają.

Bogusiu bardzo Ci dziękuję, gdzieś na pewno zagospodaruję w końcu jeszcze jedna rabata do rewolucji mi została

Luki 17:00, 11 lip 2017

Gosiu tak wyszło, że jeszcze gości z lotniska muszę odebrać, o tym już zapomniałem ale zapraszam, chociaż ubolewam... ogrodu sprzątać bym nie musiał bo akurat po gruntownym odgruzowaniu
gierczusia 21:47, 11 lip 2017

Luki napisał(a)

Gierczuś no troszki nie wyszło tym bardziej, że stawiliśmy się w wstępnie umówionym miejscu u Kapiasa
Muszę sobie jakoś zaplanować następne dwa tygodnie bo tyle wyjazdó mam, że nawet nie wiem gdzie mam jechać jeszcze dłuższa delegacja mi się szykuje i tak młyn straszny... kurka no rodzinka jeszcze odwiedziny dłuższe planuje.

Noo dobra to ja czekam na info kiedy jesteś wolniejszy ja jeszcze lipiec mam spoko, coś mi się szykuje w sierpniu tak więc jak kiedyś będziesz chciał pobłądzić jadąc z Siemianowic to zapraszam
Pisz albo dzwoń na kom i już
nawigatorka 22:17, 11 lip 2017

Łukaszu co przechodze obok koryta z rojnikami myslę, że musze w końcu jeszcze raz Ci za nie podziękowac bo cudne są i uwielbiam je. nawet myslę, co by jeszcze jakieś koryto upolowac i je rozsadzić
Luki 12:00, 12 lip 2017

gierczusia napisał(a)

Noo dobra to ja czekam na info kiedy jesteś wolniejszy ja jeszcze lipiec mam spoko, coś mi się szykuje w sierpniu tak więc jak kiedyś będziesz chciał pobłądzić jadąc z Siemianowic to zapraszam
Pisz albo dzwoń na kom i już

Bendziem w kontakcie, ale błądzić nie planuję
Luki 12:00, 12 lip 2017

Dubel
Luki 12:05, 12 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
Łukaszu co przechodze obok koryta z rojnikami myslę, że musze w końcu jeszcze raz Ci za nie podziękowac bo cudne są i uwielbiam je. nawet myslę, co by jeszcze jakieś koryto upolowac i je rozsadzić

Cieszę się bardzo, że moje rojniczki gdzieś godnie się prezentują i nie pójdą w zapomnienie bo na moje nadal szukam pomysłu, bo pseudo skalniak coraz bardziej ma policzone dni, dobrze że mi się nie chce
Gesiowka zakwitła, kolorek pasuje?
Kindzia 12:23, 12 lip 2017

Drzew Ci nie przywiozę, jedziemy w czwórkę jednym autem. Co innego kombinuj
Zamówienie w Lublinie mogę złożyć
nawigatorka 14:43, 12 lip 2017

Luki napisał(a)

Cieszę się bardzo, że moje rojniczki gdzieś godnie się prezentują i nie pójdą w zapomnienie bo na moje nadal szukam pomysłu, bo pseudo skalniak coraz bardziej ma policzone dni, dobrze że mi się nie chce
Gesiowka zakwitła, kolorek pasuje?
a wlasnie miała kwiatnac... Nie kwitanie....a gęsta jak nie wiem co