Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Marzenaka 23:52, 04 lip 2017

Pięknie u ciebie. Ogród wręcz doskonały! Tak czyściutko i elegancko. Pozdrawiam.
Iwk4 00:56, 05 lip 2017

Łuki, twoja - moja szałwia ładnie rośnie
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6594-ogrodek-iwony-ii?page=761#post_5
07:26, 05 lip 2017
z zaciekawieniem obejrzałam twoje rabaty ......fajnie wyszły ...jakby tam było tak nasadzone od zawsze

Miło cie było widzieć
kasja83 07:53, 05 lip 2017

Ale fajny rajd!!Szkoda, że się nie załapałam
abiko 09:41, 05 lip 2017

No to objazdówka fajna
A powiedz mi Łukasz czy ta hosta Praying Hands rośnie Ci w cieniu czy w słońcu?
Gocha 09:46, 05 lip 2017

Łukasz ja jestem po prostu stale zachwycona. Ta rabata świeżo przesadzana i uzupełniana to wygląda jak dojrzała rabata i jest po prostu piękna. Graby cudo
Luki 21:22, 05 lip 2017

Paweł zadowolony jestem bo planowo miały być spore koszty bo jakoś miało zmieścić się więcej roślin, ale na szczęście nie weszło i zmiana wyszła za darmo, jeszcze tylko drzewo tam jakieś umiejscowić muszę.
Co do ogrodów to nic tylko na śląsk przyjechać i zaplanuje się taki ogrodowy objazd

Asiu nie pozostaje mi nic jak tylko serdecznie zapraszać

Asiu druga ja mam tydzień bardzo ruchliwy, nie liczę już ile wiader wielkich donic zielska wyrwałem, ale 10 przekroczyło. Dzisiaj malowałem mebla bo pada deszcz co mnie cieszy bo sucho strasznie.

Luki 21:32, 05 lip 2017

Marzenko nasłodziłaś mi, aż czekoladę odstawiłem dziękuje bardzo. Czysto się dopiero robi, ale jak skończę to na pewno szybko za takie prace się nie biorę

Iwonko bardzo mnie to cieszy

Justynko zawsze miło jest się spotkać rabatki i zielenina dziękuję

Kasiu bida coś z spotkaniami w tym roku to też było trzeba samemu ruszyć temat. Kolejne 2 odwiedziny mam w planach a może i trzy.

Agnieszko hosta ma słońce do 14, na tym stanowisku totalnie nic jej nie przypala, ale wydaje mi się, że dzięki dość grubym liściom powinna na większej ilości słońca dawać radę. Tak mi się podoba, ze zwiększyłem jej ilość wiosną

Małgosiu wszystkie rośliny w sumie rosły w ogrodzie od jakiegoś czasu i wszystko przesadzone w jeden dzień nawet nie odczuło zmiany, podoba mi się taki efekt od razu
abiko 10:06, 06 lip 2017

Dziękuję Łukasz. Wpisałam do siebie, ale ja ją chyba w donicy dam Coś ostatnio mi donic przybywa
Kindzia 10:34, 06 lip 2017

Mam nadzieję ze wschodu Polski coś od Małgosi przytargać...jakieś zamówionko może? Chcesz coś? Myśl, jeszcze czas