Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:18, 11 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mdzia jak pogoda? Świeci czy leje , u nas świeci póki co

Od rana byłam u mamy i wpierw świeciło , a jak umyłam okno ,to oczywiście zaczęło padać
zawsze jak myje okna lub samochód ,to pada ..... ale przynajmniej cisy w skrzyniach podlało ( z czegoś trzeba być zadowolonym )
Gardener27 23:32, 11 lis 2017

Smutne rzeczy czytam ale trzeba być dobrej myśli

Nadrabiam zaległości i widzę sporo zmian. Cisy piękne aż mnie kusi na nie od samego patrzenia.

Sezon ogrodowy u większości zakończony, długie wieczory przed nami wiec będzie czas na to wszystko co ogród zabierał

Święta za pasem, uwielbiam ten czas. Już nawet widziałem choinki w doniczkach w ogrodniczym.
Kasiek 21:18, 12 lis 2017

Dr. Claudia Friesen z Universitätsklinikum Ulm pomaga ludziom tanim lekiem o nazwie Metadon...
eVka 21:25, 12 lis 2017

Gardener27 napisał(a)

Nadrabiam zaległości i widzę sporo zmian. Cisy piękne aż mnie kusi na nie od samego patrzenia.

Sezon ogrodowy u większości zakończony, długie wieczory przed nami wiec będzie czas na to wszystko co ogród zabierał

Święta za pasem, uwielbiam ten czas. Już nawet widziałem choinki w doniczkach w ogrodniczym.

W centrach handlowych choinki, ozdoby choinkowe, szaleństwo jak co roku...
Ogrodniczki w końcu zaczną w domu sprzątać
Kasiolaaa 22:26, 12 lis 2017

Madziulka ja tez trzymam kciuki za mamusię sama jestem w nie najlepszym nastroju bo moja babcia w szpitalu udaru dostala to moja najkochansza babcia i strasznie przezywam tą sytuacje co to dalej bedzie ps... w twoim domu jest cudownie
kasja83 12:13, 13 lis 2017

Trzymam kciuki...wszystko będzie dobrze!
lindsay80 14:14, 13 lis 2017

Oj smutne rzeczy piszesz, ale dzielna z Ciebie kobieta, nawet nie chcę myśleć jak to jest w pracy się na takie rzeczy napatrzeć i potem wracać i się o bliskich martwić - niestety teraz chyba nie ma już rodziny, której by ten problem nie dotyczył - sami to w wakacje przerabialiśmy, wakacje trzeba było odwołać, eM z ojcem spędził ten czas i to były ostatnie dni jego życia, czasami gdy nie można nic już zrobić, wystarczy tylko z tą chorą osobą być.
Oby było pozytywnie!
Magleska 18:50, 13 lis 2017

Gardener27 napisał(a)

Dziękuję za odwiedziny miło Cię widzieć
Staram sie być dobrej myśli .....
......Święta też bardzo lubię i już powoli myślę o ozdobach różnych w tym sezonie czas na krasnale ...o takie mi się podobają

Będę próbować sama tworzyć podobne

Magleska 18:51, 13 lis 2017

Kasiek napisał(a)
Dr. Claudia Friesen z Universitätsklinikum Ulm pomaga ludziom tanim lekiem o nazwie Metadon...

Kasia dziękuję poczytam ....... nie znam tego leku ......
Magleska 18:55, 13 lis 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziulka ja tez trzymam kciuki za mamusię sama jestem w nie najlepszym nastroju bo moja babcia w szpitalu udaru dostala to moja najkochansza babcia i strasznie przezywam tą sytuacje co to dalej bedzie ps... w twoim domu jest cudownie

Kasia dziękuję .....kciuki bardzo potrzebne .....
Ojej ........ to faktycznie niewesoło ......trzymam kciuki za Twoją babcię ..&&&&&& ile ma lat ? ...jak sie czuje ? ....
..moja babcia w zeszłym roku zmarła ,ale dożyła pięknego wieku- 91 lat miała .....