Od rana byłam u mamy i wpierw świeciło , a jak umyłam okno ,to oczywiście zaczęło padać
zawsze jak myje okna lub samochód ,to pada ..... ale przynajmniej cisy w skrzyniach podlało ( z czegoś trzeba być zadowolonym )
Madziulka ja tez trzymam kciuki za mamusię sama jestem w nie najlepszym nastroju bo moja babcia w szpitalu udaru dostala to moja najkochansza babcia i strasznie przezywam tą sytuacje co to dalej bedzie ps... w twoim domu jest cudownie
Oj smutne rzeczy piszesz, ale dzielna z Ciebie kobieta, nawet nie chcę myśleć jak to jest w pracy się na takie rzeczy napatrzeć i potem wracać i się o bliskich martwić - niestety teraz chyba nie ma już rodziny, której by ten problem nie dotyczył - sami to w wakacje przerabialiśmy, wakacje trzeba było odwołać, eM z ojcem spędził ten czas i to były ostatnie dni jego życia, czasami gdy nie można nic już zrobić, wystarczy tylko z tą chorą osobą być.
Oby było pozytywnie!
Dziękuję za odwiedziny miło Cię widzieć
Staram sie być dobrej myśli .....
......Święta też bardzo lubię i już powoli myślę o ozdobach różnych w tym sezonie czas na krasnale ...o takie mi się podobają
Będę próbować sama tworzyć podobne
Kasia dziękuję .....kciuki bardzo potrzebne .....
Ojej ........ to faktycznie niewesoło ......trzymam kciuki za Twoją babcię ..&&&&&& ile ma lat ? ...jak sie czuje ? ....
..moja babcia w zeszłym roku zmarła ,ale dożyła pięknego wieku- 91 lat miała .....