Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

DorKa 20:06, 09 lis 2017

Ja też Cię doskonalę rozumiem bo też walczyliśmy z gadziskiem. Mój Tatuś niestety przegrał tą walkę ale dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ...Zawsze trzeba mieć nadzieję, los pisze zaskakujące scenariusze...
Wyrzywaj się na nas ile wlezie..Jesteśmy z Tobą kochana.
eVka 21:32, 09 lis 2017

Magleska napisał(a)

wyczytałam ,że można ją przycinać , to może ogarnę jakoś

Pewnie że tak
Magleska 21:54, 09 lis 2017

dziewczyny zbiorowo Wam bardzo dziękuję buziaki .......jakoś to musi być ....
Miałam wykasować tamtego posta ,ale w sumie chyba nie musimy o samych kwiatkach gadać
I z ogrodu nic nie mam ,ale biedronkowe różyczki mam
eVka 22:12, 09 lis 2017

Bardzo mocno trzymam kciuki za Twoją mamę, mam nadzieję że znajdzie się metodą leczenia, a próbowaliście za granicą? pisz tu ile wlezie i o czym wlezie, czasem to pomaga odreagować, sama o tym dobrze wiem...
Piękne różyczki, też je mam
DorKa 07:59, 10 lis 2017

Magleska napisał(a)
dziewczyny zbiorowo Wam bardzo dziękuję buziaki .......jakoś to musi być ....
Miałam wykasować tamtego posta ,ale w sumie chyba nie musimy o samych kwiatkach gadać
I z ogrodu nic nie mam ,ale biedronkowe różyczki mam

Biedronkowe różyczki i goździki są niezmordowane . Bardzo je lubię
iwka 09:26, 10 lis 2017

Magda bardzo współczuję, przechodziłam to pięć lat temu również z mamą, kilka chemii, przeszczep szpiku i cały czas obawa czy będzie dobrze. Na razie jest ok, życzę żeby i u Was było dobrze. Ściskam mocno.
Lulilaj 09:34, 10 lis 2017

Madziu, ja też ściskam mocno, mocno, mocno (jak stąd do nieba i z powrotem - jak mawia moja córcia ).
Wiesz, że przy mamie musisz dawać radę. A żal się nam, z doświadczenia wiem, że lepiej się znosi cierpienie ze świadomością że jest ktoś obok (wystarczy że jest), a patrz ile nas tutaj...
A tak na marginesie, przeraża mnie to, że ta choroba jest obecnie tak częsta i że zbiera tak ogromne żniwo...

Różyczki cudne
iwka 11:17, 10 lis 2017

Wyczytałam właśnie u Kasi o Twoich płytkach na podłodze, możesz pokazać jakiś kawałeczek jak w realu wyglądają też na całości planuję jeden rodzaj i nie mogę się zdecydować
SlonecznyOgrod 12:31, 10 lis 2017

Dreszcze mnie przechodzą, bo też wiem jak to jest walczyć o zycie najbliższej osoby.

Kochana Madziu wysyłam Ci całą dobrą energię, niech się układa tak żeby było dobrze.

Głowa do góry. Ściskam i całuję.
Misia 18:45, 10 lis 2017

Łezka mi się w oku zakręciła bo też przez to przechodziłam pięć lat temu... Teraz walczymy z tatą i jak na razie nie zapeszając tfu tfu jest do przodu. Daje mi to nadzieję że można wygrać. Ściskam ogromnie i przesyłam dobrej energii.