Mniam pierniczki ja też ostatnio robiłam, a dokładnie robił mój 7 latek, ja mu tylko ciasto zrobiłam, dałam foremki i wrzucalam do piekarnika, a on robił cała resztę, zrobił 150 pierniczkow, zostało 40, więc tradycyjnie zrobimy druga serię w grudniu
ja też zaraz wyruszam do pracy Podobno ostatni taki piękny dzień a propos róż, nie wiesz kiedy powinnam zadołować różę na pniu ? Pierwszy raz będę to robić w tym roku...
No pięknie, świątecznie,czuję zapach tych pierników. My dopiero z dwa tygodnie przed zrobimy, bo cała rodzinka łakomczuchów i nic do świąt by nie zostało, gdybyśmy teraz zaczęli
No to moja 6 latka taka jak twój synek, do wyższych celów stworzona ale to po mamusi, jak to mówi mój eM, ty więcej z faceta nuż z baby masz hehe Dwie wojujące feministki!
No to moja 6 latka taka jak twój synek, do wyższych celów stworzona ale to po mamusi, jak to mówi mój eM, ty więcej z faceta nuż z baby masz hehe Dwie wojujące feministki!
Pierwsze pieczenie pierników już za mną. Zorganizowane dla dzieci z naszej miejscowości w świetlicy pieczenie było super. Jeszcze będzie pieczenie w przedszkolu i oczywiście w domu