Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

sylwia_slomc... 14:23, 25 sty 2018

basia3012 napisał(a)
A w mojej Biedronce było jeszcze 5 szt , kupiłam 3 . Ucieszyłam się bardzo . Dzięki za pokazanie parapetu z ciemiernikami . To mnie natchnęło . Ciekawe czy jak miną mrozy i będzie odwilż to czy będą mogły stać na dworze . Napisane jest roślina wewnętrzna . Pozdrawiam serdecznie .

Basiu piszą tak bo one ze szklarni , przy plusowych temperaturach trzeba stopniowo hartować na zewnątrz i jak się cieplej zrobi, a ziemia odmarznie na wiosnę w grunt.
Magleska 20:45, 25 sty 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
No jeszcze ten luty niech minie i ruszamy do ogrodów relaksować się przy łopacie

Dzisiaj pościągałam oświetlenie świąteczne z domu ,przeszłam się po ogrodzie ,trochę starych liści pozbierałam ..... nie mogę się doczekać pracy w ogodzie ......już niedługo będziemy działać
Magleska 20:49, 25 sty 2018

DorKa napisał(a)

jak się rozkręcę z porządkami to hurtowo i u Ciebie obrobię , spoko
dzięki, mam nadzieję,że wróci cały i zdrowy. Pierwszy raz na zimowisko i na narty jedzie

Cieszę się wiesz ....okna trzeba umyć i inne kąty czekają ....żartuję wpadaj na plotki i planowanie nasadzeń
Mały będzie zadowolony moja młoda po takim obozie narciarskim od razu pewniej i lepiej jeździła z chęcią też bym ją wysłała znowu ,ale nie chce odwidziało jej się jeżdżenie na nartach - trochę szkoda ,ale zmuszać jej nie będę
Magleska 20:50, 25 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

No to klops....kawy nie piję ale za to mogę herbatkę

Może być herbatka zapraszam
Magleska 20:51, 25 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Basiu piszą tak bo one ze szklarni , przy plusowych temperaturach trzeba stopniowo hartować na zewnątrz i jak się cieplej zrobi, a ziemia odmarznie na wiosnę w grunt.

Podpowiedz jak je hartować ? Codziennie na zewnątrz po godzince ? Czy dłużej ?
Basilikum 21:07, 25 sty 2018

a ja dzis umylam okna w kuchni i salonie jak jutro bedzie slonko swiecic to jeszcze jakies umyje
DorKa 08:34, 26 sty 2018

Magleska napisał(a)

Cieszę się wiesz ....okna trzeba umyć i inne kąty czekają ....żartuję wpadaj na plotki i planowanie nasadzeń
Mały będzie zadowolony moja młoda po takim obozie narciarskim od razu pewniej i lepiej jeździła z chęcią też bym ją wysłała znowu ,ale nie chce odwidziało jej się jeżdżenie na nartach - trochę szkoda ,ale zmuszać jej nie będę

Spoko Madzia, możesz na mnie liczyć
a co do młodych to pewnie , nie ma co zmuszać. Choć nostalgicznie wspominając moje dzieciństwo to nie mogłam się doczekać każdej kolonii czy zimowiska a teraz dzieci w domu wolą siedzieć Smutny numer.

Miłego weekendu

Magleska 22:04, 27 sty 2018

Basilikum napisał(a)
a ja dzis umylam okna w kuchni i salonie jak jutro bedzie slonko swiecic to jeszcze jakies umyje

Ja nadal nie umyłam dziś niestety na przykrej uroczystości byłam - pogrzeb mamy przyjaciół
Ale w przyszłym tygodniu mam plan generalnego sprzątania mam urlop zeszłoroczny cały tydzień wolne ...
Magleska 22:07, 27 sty 2018

DorKa napisał(a)

Spoko Madzia, możesz na mnie liczyć
a co do młodych to pewnie , nie ma co zmuszać. Choć nostalgicznie wspominając moje dzieciństwo to nie mogłam się doczekać każdej kolonii czy zimowiska a teraz dzieci w domu wolą siedzieć Smutny numer.

Miłego weekendu

Ach jak się cieszę tylko nie wiem jak daleko masz do mnie hihi
A co do dzieci .....też mnie to przeraża ,że wolą przed komputerem siedzieć ..... ale ja tez siedzę ogrodowisko uzależnia ....powoli klaruje mi się pomysł na przedogrodek i bok
beata_m 14:53, 28 sty 2018

i ja tęsknie za robotą ogrodową! Mam tyle planów w głowie ... i tylko pytanie czy ogarnę a o porządkach nawet nie wspominajcie ... zrobię generalne jak dzieci podrosną