Tu też będzie do kwadratu? słusznie Firletka faktycznie duza jak moja,placyk ogniskowy marzenie warzywka dorodne z daleka widać,szybko działasz Magleska,podziwiam, mnie lenistwo ogarnęło i brak koncepcji na przeróbki
Hej sliczny masz dom ,ogrod,psiaka zazdroszcze widokow z tarasu. Na tarasie fajnie wygladaja mebelki z technorattanu i te skrzynki dekoracje boskooooo. Linie proste sa najlepsze albo łuki mialam sama jedna rabate z falami to zle bylo kosic. Skalniak to mistrzostwo swiata roslinki na nim rosna jak szalone tak samo jak i warzywa. Pozdrawiam goraco zaznaczam watek i bede stalym bywalcem bo jest tu cudownie.
dzięki za odwiedziny widzisz dopiero na tym zdjęciu dojrzałam krzywą nóżkę umbry -będę prostować ,ale dopiero w piątek lub sobotę znajdę czas...co do konsekwencji ,to na razie z nią tak sobie ,ale staram się.... dziś po pracy -nadrabiam wątki ...tyle czytania mam
dziękuję brakuje mi tam jeszcze trochę kostki,ale jak będę prostować linie skalniaka ,to znowu odzyskam i trochę je powiększę ....przy ostatnim ognisku chwycił się jeden klocek (spruchniały )musiałam gasić .... ,chciałabym dać tam takie 4 ładne klocki ,ale na razie nie mam i dałam takie jakie mam