dziękuję za odwiedziny ...uwielbiam tą moją mordę,ale ile się czasem nadenerwuje na nią to moje.... a co się sprawdza ?? cały czas coś motam i dodaje(bambusy ,sznurki,kamienie ) i tak szczerze to nie wiem co na dłuższą metę jest dobre ...ale jak znajde patent ,to się podzielę
jak ja jestem w domu to nic mi nie niszczy ,wie ,że nie wolno,ale jak jest sama ...to różnie bywa niestety właśnie mi złamała malinkę z owocami
właśnie ułożyłam ekobordy z jednej strony skalniaka na razie i zobaczę jak to się będzie sprawdzać -tylko tu mam kamyczki ,a nie wiem jak te ekobordy do kory się sprawdzają
tak znowu idealnie to mi to nie wyszło brak precyzji ,albo ślepota
róże posadzone i potrzebuję rady -jakie trawy tam dosadzić ? rosną serby jako tło ,3 buki dawid gold i róże ,nie wiem co tam dać ,żeby nie przedobrzyć?
piękności z bliska
te dzielone trawy powoli ruszają ,ale jeszcze marne ,zastanawiam się czy dać im szansę ,czy zmienić ....
taka kapucha mi urosła,cieszę się jak dziecko z tych moich warzyw
i już ostatnie na dziś
Madzia ja bym do towarzystwa za różami dała miskanty Ml, pięknie rozjaśnia to miejsce i będą ładnym tłem dla róż, chyba,że chcesz dać jakieś niższe trawy?