Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

paulina_ns 15:51, 11 lip 2017

Magleska napisał(a)

tak -zamawiane w F dziękuję za namiar właśnie wsadziłam ,a teraz zaczęłam się męczyć z ekobordami -zrobiłam chwilową przerwę ,bo szukam jak kąt prosty z nich zrobić ;]

Cieszę się, że zadowolona jesteś ja też postanowiłam ułożyć coś na rabatach, albo kostkę albo ekobordy jako obrzeża, denerwują mnie te całe kanciki
Magleska 16:10, 11 lip 2017

alis napisał(a)
Imponujący zestaw róż, działasz naprawdę błyskawicznie Też poproszę o namiary na szkółkę

wysłałam na priv
Magleska 16:16, 11 lip 2017

Adison napisał(a)
Cześć, własnie oglądałam Twój ogród od początku (jestem na 16 stronie) i teraz włączyłam ostatnia stronę, dużo się zmieniło! Zdecydowanie na plus.

Ciesze się że też jesteś miłośniczką psów. Będziesz podpowiadać co się sprawdza a co nie ja mam 2 labradory z ADHD

dziękuję za odwiedziny ...uwielbiam tą moją mordę,ale ile się czasem nadenerwuje na nią to moje.... a co się sprawdza ?? cały czas coś motam i dodaje(bambusy ,sznurki,kamienie ) i tak szczerze to nie wiem co na dłuższą metę jest dobre ...ale jak znajde patent ,to się podzielę
jak ja jestem w domu to nic mi nie niszczy ,wie ,że nie wolno,ale jak jest sama ...to różnie bywa niestety właśnie mi złamała malinkę z owocami

Magleska 16:20, 11 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Cieszę się, że zadowolona jesteś ja też postanowiłam ułożyć coś na rabatach, albo kostkę albo ekobordy jako obrzeża, denerwują mnie te całe kanciki

właśnie ułożyłam ekobordy z jednej strony skalniaka na razie i zobaczę jak to się będzie sprawdzać -tylko tu mam kamyczki ,a nie wiem jak te ekobordy do kory się sprawdzają

tak znowu idealnie to mi to nie wyszło brak precyzji ,albo ślepota
Magleska 16:22, 11 lip 2017

kerii napisał(a)

Madzia te czerwone to red barony???

Ja w tym roku zafiksowałam się na trawy ))) dosadziłam chyba z 10 rodzajów trochę zdobyczne trochę kupione. Ze względu na finanse dzielę i rozdzielam więc efekty to dopiero będą kiedyś

A Ty te swoje to kupowałaś lokalnie czy przez neta?

kupowałam w szkółce sprawdzonej te czerwone to Pennisetum setaceum Fireworks -tak na nich było napisane nie wiem jak będą rosły...
Magleska 16:27, 11 lip 2017

róże posadzone i potrzebuję rady -jakie trawy tam dosadzić ? rosną serby jako tło ,3 buki dawid gold i róże ,nie wiem co tam dać ,żeby nie przedobrzyć?

piękności z bliska

Magleska 16:31, 11 lip 2017

nie skończyłam ,bo burza przyszła

do ideału daleko ,ale jakoś mało precyzyjna jestem ,niestety

Magleska 16:35, 11 lip 2017

te dzielone trawy powoli ruszają ,ale jeszcze marne ,zastanawiam się czy dać im szansę ,czy zmienić ....

taka kapucha mi urosła,cieszę się jak dziecko z tych moich warzyw

i już ostatnie na dziś
paulina_ns 17:09, 11 lip 2017

Madzia ja bym do towarzystwa za różami dała miskanty Ml, pięknie rozjaśnia to miejsce i będą ładnym tłem dla róż, chyba,że chcesz dać jakieś niższe trawy?
kerii 17:51, 11 lip 2017

Madzia nie chce Cię martwić ale wyczytałam, że ta fireworks to nie ziumuje