nie usuwaj ...piękna morda miziam ...uwielbiam wszystkie owczary
pooglądałam te trawki i chyba się skuszę na seslerie jesienną -ona nada się przed róże ? i bardzo Cię proszę o te namiary na trawkę
widziałam u Ciebie tego gracillimusa -cudowny ,ale dla mnie za wielki chyba -nie chcę zasłonić świerków i dam ML -a ML jak wielki urośnie ? mam je pierwszy raz i nie wiem jaką wysokość osiąga ....
moja morda
Witam dzięki ,że zajrzałaś ekobordy mam tylko w rabatach z kamyczkami,a tam ,gdzie kora ,to kanciki ,ale nie wiem ,czy tam też ich nie dam -zostało mi parę sztuk i zobaczę jak będą się sprawdzać ,najwyżej dokupię ,ale to dopiero w sierpniu budżet na ten miesiąc przekroczony
co do rabat -to też najbardziej mi się podoba umbrowa i serbowa ,co do bylinowej ,to cały czas mi coś nie pasuje ,przedogródek też jeszcze coś nie tak ...ale to już chyba tak zawsze będzie ..... pozdrawiam i zapraszam częściej
Warzywniak, palenisko i prostokątne rabaty... Wszystko cud malina. Pieknie. Ja mam kręgi i większy artystyczny nieład, bo taką mam naturę, ale podobają mi się bardzo takie uporządkowane ogrody. Może kiedyś ?
A Ty idziesz jak burza. Super!
A gdy dowiesz się, co zrobić, żeby trawnik był w lepszej kondycji, daj znać. Mój wygląda jak Twój
mi się też podobają uporządkowane ale i chaotyczne... i wszystkie ogrody-tylko zadbane ,dlatego sama nie mogę się zdecydować co mieć -są kawałki z których jestem zadowolona i takie do zmiany ciągłej też
ach ta trawa.....bez słów -trochę lepsza się zrobiła,co 3 tyg nawożę ,teraz dosiałam ,a za tydzień będę pryskać na chwasty ..jak ja wytrzymam ze 2 tyg bez koszenia hihi
Ja to niewiem co z moja trawa robic wszedzie porozsiewaly sie babki i konieczyna a byla taka piekna bez chwastow ml mam dopiero od tego roku narazie mikrusy ale bardzo mi sie podobają