Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

AngelikaX 11:33, 14 lip 2017

Cześć Magda wpadam z rewizytą... idę czytać
Magleska 21:20, 14 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ja to niewiem co z moja trawa robic wszedzie porozsiewaly sie babki i konieczyna a byla taka piekna bez chwastow ml mam dopiero od tego roku narazie mikrusy ale bardzo mi sie podobają

ja dzisiaj zrobiłam oprysk na chwasty ,a pózniej ręcznie wyplewiłam pół trawnika powalczę trochę o niego kupiłam też odżywkę do trawników zachwaszczonych ,jak mi się nie uda ,to będę go musiała polubić jakim jest :] i posadziłam miskanty ML za różami na świerkowej ,chciałam zobaczyć seslerie na żywo ,ale nie było ,a nie miałam innej koncepcji na przed róże
Magleska 21:21, 14 lip 2017

AngelikaX napisał(a)
Cześć Magda wpadam z rewizytą... idę czytać

cześć cieszę się ,że wpadłaś do mnie może coś podpowiesz ,co robię zle
paulina_ns 21:50, 14 lip 2017

Magleska napisał(a)

ja dzisiaj zrobiłam oprysk na chwasty ,a pózniej ręcznie wyplewiłam pół trawnika powalczę trochę o niego kupiłam też odżywkę do trawników zachwaszczonych ,jak mi się nie uda ,to będę go musiała polubić jakim jest :] i posadziłam miskanty ML za różami na świerkowej ,chciałam zobaczyć seslerie na żywo ,ale nie było ,a nie miałam innej koncepcji na przed róże

Madziu zapomniałam Ci napisać namiary na trawki już się poprawiam a jednak zdecydowałas się na Ml i dobrze ładne są, a nad sesleria się nie zastanawiaj tylko bierz, na pewno będziesz zadowolona
Kasiolaaa 21:55, 14 lip 2017

Ja wyrwalam z trawnika dwie babki to sa placki czarne wiec zrezygnowalam z wyrywania ehhhhh tak sie dzis w warzywach napielilam ze rece krecą a i dalam przedwczoraj nawoz na trawe mam cicha nadzieje ze babki wypali hehe
Magleska 21:55, 14 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Madziu zapomniałam Ci napisać namiary na trawki już się poprawiam a jednak zdecydowałas się na Ml i dobrze ładne są, a nad sesleria się nie zastanawiaj tylko bierz, na pewno będziesz zadowolona

o super ,w takim razie czekam na namiary i bardzo Ci dziękuję a róże mam teraz jakoś odżywić czymś ,czy dopiero w przyszłym sezonie ?
paulina_ns 21:58, 14 lip 2017

Magleska napisał(a)

o super ,w takim razie czekam na namiary i bardzo Ci dziękuję a róże mam teraz jakoś odżywić czymś ,czy dopiero w przyszłym sezonie ?

Proszę bardzo, mam nadzieję,że będziesz zadowolona wiesz,że ja na różach to się znam tyle co ich nazwy hihi, także pytaj bardziej doświadczonym, ale z tego co wiem w pierwszym roku nie powinno się niczym nawozić. Prv wysłałam
Magleska 22:14, 14 lip 2017

przedogródek i prośba o poradę ,co by tu dodać ,żeby było ładniej na srodku na razie ma być pusto -bo kiedyś chcę dać 3 wielkie kamory oblewające się wodą ale nie wiem kiedy -jak mocy urzędowej nabiorą

brzydkie zdjęcie ,pochmurno było
z dalsza

i z bliższa

po lewej stronie rosnie ściana z cisów -na razie ma może 20 cm pózniej wiśnie royal burgundy po obu stronach ,na tle czarnego płotu przed wiśniami obiela -ale jakaś marna jest
między kamorami 3 różne cisy -kiedyś będą może stożkami .,a reszta tak jak widać stipy i kosodrzewina
poradzcie proszę ,bo jakoś nie mam pomysłu na ulepszenie
Kasiolaaa 22:19, 14 lip 2017

Piekne zdjecia ogrodu a te miejsce na srodku to bede miala lądowanie samolotem mini to niczym nie zapelniaj hehe
Magleska 22:22, 14 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Piekne zdjecia ogrodu a te miejsce na srodku to bede miala lądowanie samolotem mini to niczym nie zapelniaj hehe

hihi ok jak na razie jest to tor przebiegowy szarej małpy (czyli mej suni)