Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 07:23, 29 mar 2018

DorKa napisał(a)

Polubiłabyś się z moim pieskiem Ona też ma adhd

na pewno bym się polubiła ,bo ja psiara jestem ....moja psica też ma adhd

Rejzi napisał(a)

Zaczynamy. Dopiero od kilku dni ciepło jest, tak ciągle mróz doskwierał. Fajne pomysły wyszukalas teraz twój ogród będzie inspiracją dla innych

to pomysł Ewy i staram się do niego dostosować .....Ona mi plan zrobiła
ciekawa jestem jak zrobisz swój ogródek

AnkaK napisał(a)
Super ten przedogródek już wygląda! Prace na całego, no nadałaś niezłe tempo A przed domem rzeczywiście jak wystawka z ogrodniczego

Dzięki bardzo
to tempo nie idzie tak szybko wcale wczoraj tylko ten kwadrat pod drzewem obsadziłam i też nie skończyłam
pomalutku robię i wtedy ,gdy mam czas .....dziś troszkę podziałam ,a dalej ,to dopiero po Swiętach

sylwia_slomczewska napisał(a)
Widziałam ile roślin wysadzone , ale tak myślę, że jak nie wszystkie tu posadzisz to do drugiego ogrodu będą jak znalazł

masz rację
Magleska 07:33, 29 mar 2018

Anda napisał(a)

Czekam na rysunki Dobranoc i nie ma za co Buziaki

rysunków nadel brak ,bo za krótki czas na wszystko .....tylko częściowo kwadrat obsadzony .....dziś dalej podziałam
narazie jest tak

ten bukszpan na wprost przy lampce ,to chyba za duży tam ,prawda ? lepiej by było małe kulki dać ? .....

powiedz mi proszę czy w tych miejscach na czarno pomazanych dobrze będą wyglądały kamienie duże ? bo moja psiaca skraca sobie przebieg tędy i mi zdepta zaraz tą planowaną runiankę ....muszę coś tam dać .....albo kamień ,albo bukszpan ....nie ma szans niska roślinka na tym rogu

ta ścieżka dalej nie zrobiona

paulina_ns 07:34, 29 mar 2018

Madzia skończyłas przedogrodek?
Magleska 07:38, 29 mar 2018

tu będę działać po Świętach
jak widać wcale tak szybko to nie idzie i na Święta będzie bajzel ....ale zachciało sie przeróbek ,więc mus poczekać

ale placyk skończony -i też bałagan wokół
Magleska 07:39, 29 mar 2018

paulina_ns napisał(a)
Madzia skończyłas przedogrodek?

co Ty ......tylko kwadrat i to jeszcze nie skończyłam .....niestety nie jestem ,aż tak szybka
Monia81 08:03, 29 mar 2018

Pogoda się zrobi to i robota będzie nam lepiej szła.... u mnie dzisiaj mokro i zimno... brrr, pozytyw taki, że przynajmniej białego nie ma

Edit zapomniałam dodać że placyk wyszedł ekstra
DorKa 08:06, 29 mar 2018

Widzę ,że obie będziemy miały rośliny na święta w garażu , czy tu już wszystko posadziłaś ? Ja na pewno nie dam rady więc będę musiała doglądać je kolejne dni. Pięknie będzie u Ciebie Madzia
Kasia_CS 08:28, 29 mar 2018

I tak dużo udało się zrobić jak na panujące warunki pogodowe.. ja o 6 rano wyglądałam za okno i bylo tylko mokro, po 7 już total biało i pada intensywnie...
AnkaK 08:38, 29 mar 2018

Super jest. A bałagan nie zając, nie ucieknie. Wiadomo, że najpierw musi być chaos
Jeżeli psina ścina drogę to koniecznie, niezależnie od efektu wizualnego coś tam wsadź/postaw. Szkoda nasadzeń - lepiej dostosować plan do potrzeb niż patrzeć na zniszczoną runiankę. Ewa na pewno dopowie co.
Aurelllia 09:47, 29 mar 2018

Fajnie działasz a mnie zasypało znowu....