Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 12:24, 18 lip 2017

Lawenda przy skalniaku , w tym roku sadzona

Umbrowa i szalejący warzywnik
lutroja 12:44, 18 lip 2017

ja seslerii jesiennej też nie mogę znaleźć
Kasiolaaa 20:43, 18 lip 2017

Magleska jak zwykle u ciebie pieknie lubie wchodzic tu w buciorach. Lawenda za rok bedzie kozak rozrosnie sie zobaczysz bedzie lawendowe pole. Konieczyna to i moja zmora zarowno jak i babki lancetowate a w tamtym roku nie bylo tego cholerstwa.
Makusia 21:05, 18 lip 2017

Lawenda tegoroczna obrzydliwie piękna! Krzaczory Ci porosły! Trawnik a trawnik robi różnicę!
paulina_ns 21:09, 18 lip 2017

lutroja napisał(a)

Dziewczyny niestety moc ogrodowiska mi udało się kupić wiosna, później podałam komuś tam namiary i jeszxze komuś i komuś, a później dzwonie żeby domówic, a Pani mi mówi,że już wszystko sprzedane tak samo z różami, teraz pozostaje mi czekać do jesieni, może będą
Magleska 22:19, 18 lip 2017

lutroja napisał(a)

Chyba znajdę jakąś inną, albo poczekam ,aż będzie
Magleska 22:21, 18 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Magleska jak zwykle u ciebie pieknie lubie wchodzic tu w buciorach. Lawenda za rok bedzie kozak rozrosnie sie zobaczysz bedzie lawendowe pole. Konieczyna to i moja zmora zarowno jak i babki lancetowate a w tamtym roku nie bylo tego cholerstwa.

Wchodź ,kiedy tylko najdzie Cię ochota cholerstwo na razie wyplewione ,ale czy nie odrośnie ....to się okaże
Magleska 22:22, 18 lip 2017

Makusia napisał(a)
Lawenda tegoroczna obrzydliwie piękna! Krzaczory Ci porosły! Trawnik a trawnik robi różnicę!

Obrzydliwie mówisz mi się też podoba ...... Twoje kulkowisko boskie , a jak urośnie ,to wogóle będzie cudne
Magleska 22:24, 18 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Dziewczyny niestety moc ogrodowiska mi udało się kupić wiosna, później podałam komuś tam namiary i jeszxze komuś i komuś, a później dzwonie żeby domówic, a Pani mi mówi,że już wszystko sprzedane tak samo z różami, teraz pozostaje mi czekać do jesieni, może będą

Róże też chciałam jeszcze i faktycznie nie ma chyba na rynek podjadę szukać jeszcze
alis 22:25, 18 lip 2017

Eeee Madzia, trawnik masz ładny, chociaż przy psiaku ciężko go utrzymać i sprawić, aby zawsze trzymał fasonPrzynajmniej ja tak mam

Edit: zapomniałam lawendy pochwalić, duże Ci porosły, u mnie w tym roku nieco słabsze niż rok temu.