Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 22:48, 18 lip 2017

alis napisał(a)
Eeee Madzia, trawnik masz ładny, chociaż przy psiaku ciężko go utrzymać i sprawić, aby zawsze trzymał fasonPrzynajmniej ja tak mam

Edit: zapomniałam lawendy pochwalić, duże Ci porosły, u mnie w tym roku nieco słabsze niż rok temu.

Górny trawnik już ok , ale ten dolny...... , pracuje nad nim , ......tylko przy psie , a sika gdzie popadnie , to trudne .....nie zawsze mam czas ,żeby wszystkie szczyny polewać wodą najwyżej polubię brzydki
Moje lawendy pierwszy rok .. więc dopiero się okaże , jak przezimują - co z nich będzie , ale za pochwałę dziękuję
Kasiolaaa 07:17, 19 lip 2017

Jak sie ma psy to niestety tak jest ja swwoje dwa bydlaczki trzyzmam w duzym kojcu bo niestety wszystko bylo by stratowaner a trawa byla by wyrwana pazurami.
Kindzia 09:18, 19 lip 2017

Nie chcesz tam jakiegoś koloru? Może berberysy karłowe (http://kurowski.pl/pl/katalog-roslin/2/1/7,rosliny-karlowe), są bordowe i limonkowe...albo żurawki wytrzymujące słońce...
Magleska 10:18, 19 lip 2017

Kindzia napisał(a)
Nie chcesz tam jakiegoś koloru? Może berberysy karłowe (http://kurowski.pl/pl/katalog-roslin/2/1/7,rosliny-karlowe), są bordowe i limonkowe...albo żurawki wytrzymujące słońce...
ale gdzie ?bo nie zakumałam o które miejsce chodzi ?
Magleska 10:22, 19 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Jak sie ma psy to niestety tak jest ja swwoje dwa bydlaczki trzyzmam w duzym kojcu bo niestety wszystko bylo by stratowaner a trawa byla by wyrwana pazurami.
. Moja dokładnie to robi goni z prędkością światła i wydziera trawę ale tylko jak mnie nie ma ,dzieci nie pilnują ,a mnie słucha ,jak jestem w domu
achimee 13:02, 20 lip 2017

Magleska napisał(a)

Chyba znajdę jakąś inną, albo poczekam ,aż będzie

Witaj, ładny ogród powstaje, widzę że szukasz seslerii jesiennej, w zeszłym tygodniu kupiłam, wyślę Ci namiary w pw.
paulina_ns 13:43, 20 lip 2017

Madzia przyszłam nacieszyć oko różyczkami, a tu cisza? ja się pytam gdzie zdjęcia no gdzie?
Magleska 15:38, 20 lip 2017

achimee napisał(a)

Witaj, ładny ogród powstaje, widzę że szukasz seslerii jesiennej, w zeszłym tygodniu kupiłam, wyślę Ci namiary w pw.

Dziekuje Ci bardzo lecę do Ciebie
Magleska 15:39, 20 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Madzia przyszłam nacieszyć oko różyczkami, a tu cisza? ja się pytam gdzie zdjęcia no gdzie?

Za gorąco ..... wieczorkiem
Nowy awatorek śliczne dziewczyny
paulina_ns 16:45, 20 lip 2017

Magleska napisał(a)

Za gorąco ..... wieczorkiem
Nowy awatorek śliczne dziewczyny

Dzięki Madziu ale budujesz napięcie będę wieczorkiem na pewno