Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:31, 02 lip 2018

Kasia_CS napisał(a)

Chociaż kwiaty niełąkowe, to wygląda jak piękna łąka kwietna

pięknie wygląda tylko skadrowana ale mam nadzieję ,że będzie coraz ładniejsza .......przynajmniej będę się starać
Magleska 21:33, 02 lip 2018

basia3012 napisał(a)
Madziu, po przygodzie z octem 2 hortensje Lime Lighty odżyły. Wcześniej przycięłam im ochlapnięte wierzchołki. Dzisiaj już były w pionie. A 2 ogrodowe chyba już nie odżyją. Ale zapytam, może wiesz, te 2 ogrodowe zanim je podlałam octem to już mi powoli padały, raz na tydzień obcinałam jeden zwiędnięty pęd. I tak co kilka dni trzeba było jakiś obcinać. Co mogło być przyczyną? Wykluczyłam brak wody.
A Twoje rabatki to czy frontowa czy boczna, z tyłu, z przodu, z lawendą czy bez są cudne! Kule wiklinowe piękne. Też takie oglądałam ale postanowiłam odpuścić. Mam mały ogródek więc za dużo byłoby tego wszystkiego.
Pozdrawiam serdecznie.

dziękuję Basiu za tyle miłych komplementów moje serce się raduje
z hortkami Ci nie pomogę ,bo ja pomimo wielu lat spędzonych w ogrodzie nadal jestem uczniem
Magleska 21:34, 02 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie dobrze... Świetnie
A co na to wilczyca, nie myśli, że piłka?

dziękuję bardzo bardzo już Ci opowiadałam jak krążyłam z nimi po całym ogródku hihi
jak narazie kulek psica nie rusza
Magleska 21:39, 02 lip 2018

effka napisał(a)
Matko ale się napatrzyłam na te cudne rabaty. Magda naprawdę masz talent☺ Bez projektu stworzyć tak spójny ogród i w dodatku tak różnorodny to niezwykle trudna sztuka. Tobie się udało ☺ Piesio do wyściskania!
Nie wiem, która część ogrodu jest moją ulubioną...

haha ja też nie wiem ,która moja ulubiona zależy od dnia i nastroju
czasem wszystko mi się nie podoba ......jak to kobieta -wiecznie niezadowolona z efektu
ale to żart oczywiście ......myślę ,że już jest w miarę dobrze,ale jeszcze jakieś przeróbki przewiduję -na pewno w wiśniowej bylinowej troszkę kwiatki pozamieniam miejscami ,a co jeszcze ,to życie pokaże

Piesio wyściskany

i bardzo bardzo dziękuję za tak miłe komplementy
Magleska 21:40, 02 lip 2018

Kasiolaaa napisał(a)
O moja kochana wilczyca dala sie sfotografowac u ciebie piekne trawki takiej lekkosci wnosza i juz limeczki zaczynają szalec u mnie jeszcze daleka droga ale czekam na nie z utesknieniem

dziękuję Kasiu .....też czekam na pokaz limek i nie mogę doczekać się dnia wolnego ,zeby poszaleć w ogrodzie
buziaki
Magleska 21:45, 02 lip 2018

Kasya napisał(a)
Magada, zaglądam od jakiegoś czasu i nie mogę się nadziwić jak udaje się utrzymać taki porządek przy takim pomocniku
Musi być bardzo grzeczny
W kompleksy wpadam
I ślicznie wszystko skomponowane tylko czekać aż urośnie

dziękuję
psica niestety niezbyt grzeczna ,w szczególności jak kot sąsiadów się z nią droczy -to żadne komendy nie pomagają -wpada w rabaty i niszczy .....kamyczki non stop wybieram z kory ......no cóż -taki urok dużego psa ......a za bardzo ją lubię ,żeby jej zabronić przebywać w ogrodzie

ps ..... i żadnych mi tu kompleksów proszę zobaczysz ,że na żywo nie jest idealnie hihi
Magleska 21:45, 02 lip 2018

kerii napisał(a)

No jak zajarzy, że to piłka to będzie miała zabawę )

tylko najmniejszą wzięła raz ,ale ją ochrzaniłam i dała sobie spokój przynajmniej narazie
Magleska 21:49, 02 lip 2018

abiko napisał(a)
Magdunia było mi niezmiernie miło Cię gościć.. nawet nie wiesz jak bardzo. I dziękuję za śliczną latarenką i kule. Będę przymierzała

Aga to mi było bardzo miło ,że zechciałaś mnie zaprosić do swojego raju
masz śliczny domek ,pięknie urządzony ,ogródek pomimo ,że nieduży ,to bardzo urokliwy ,zadbany ,tyle fajnych pomysłów z niego zaczerpnęłam .....
masz fajną rodzinkę ,ema ,dzieciaki .......jedzenie było przepyszne
naprawdę spędziłam cudowny dzień i mogłam dzięki Wam oderwać się od wszystkich smutnych emocji .....
buziaki dla Was i mam nadzieję ,że już niedługo znowu się zobaczymy
Magleska 21:53, 02 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia serdeczne dzięki za towarzystwo i transport i mam nadzieję do niedzieli Już jestem ciekawa jakie rewolucje zrobisz po dzisiejszym dniu

Sylwuś to ja dziękuję spędziłam niezapomniany dzień i psychicznie odpoczęłam
rewolucje są w planie ,ale dziś i jutro cały dzień w pracy spędzam .....jak pogoda dopisze ,to w środe troszkę podziałam -muszę wszystkie dary posadzić -bo narazie posadzone w doniczkach ,żeby nie padły
nie mam pomysłu ,gdzie kulki danici przenieść ......może Ty masz pomysł ,gdzie mam je dać ?
Buziaki dla Ciebie i Wojtka
mrokasia 21:56, 02 lip 2018

Magleska napisał(a)

dziękuję
psica niestety niezbyt grzeczna ,w szczególności jak kot sąsiadów się z nią droczy -to żadne komendy nie pomagają -wpada w rabaty i niszczy .....kamyczki non stop wybieram z kory ......no cóż -taki urok dużego psa ......a za bardzo ją lubię ,żeby jej zabronić przebywać w ogrodzie

To tak jak mój najmłodszy kot - biega za motylami i skacze prosto w rośliny... w zeszłym romu połamał mi sporo jeżówek, w tym na razie ucierpiała drakiew i liowiec...