Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

paulina_ns 22:31, 25 lip 2017

Madziu zrobisz jak uważasz, w końcu to Twój ogród, ale ja osobiście już bym tej rabaty nie poszerzala, mam danice, rosną u mnie już chyba z 5 rok, co roku wiosna przycinam je i wcale nie są to żadne olbrzymy, jak chcesz jutro wstawię Ci ich zdjęcie u siebie

Co do zdjęcia wydajesz się bardzo miła osoba miło Cie zobaczyć. Twój Syn jest młodszy ode mnie o 9 lat i wcale się nie dziwię,że szukasz dla niego dobrej synowej, ja mam dwóch takich rodzynkow, ale duuuzo młodszych i na razie cieszę się, że dla nich jedyna kobieta póki co jest mama hihi
Magleska 22:38, 25 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Madziu zrobisz jak uważasz, w końcu to Twój ogród, ale ja osobiście już bym tej rabaty nie poszerzala, mam danice, rosną u mnie już chyba z 5 rok, co roku wiosna przycinam je i wcale nie są to żadne olbrzymy, jak chcesz jutro wstawię Ci ich zdjęcie u siebie

Co do zdjęcia wydajesz się bardzo miła osoba miło Cie zobaczyć. Twój Syn jest młodszy ode mnie o 9 lat i wcale się nie dziwię,że szukasz dla niego dobrej synowej, ja mam dwóch takich rodzynkow, ale duuuzo młodszych i na razie cieszę się, że dla nich jedyna kobieta póki co jest mama hihi

Nie szukam żartowałam już ma dziewczynę ciesz sie ze swoich rodzynków jak długo możesz , ten czas tak szybko leci ....,niedawno byłam najważniejsza ,a teraz panna ,szkoła praca itp życie
O zdjęcia poproszę bardzo uff.... wcale mi się nie chciało znowu darni zdzierać
Magleska 22:41, 25 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Oj to chyba musze brac rozwod hahaha taki przystojniaczek pewnie pomagają dzieci w ogrodzie ze tak wszystko szybko ci idzie z sadzeniem

Raczej nie pomagają , albo jak już to niechętnie to tylko ja lubię się grzebać w ziemi
A z tym rozwodem to się wstrzymaj jeszcze zajęty już
Kasiolaaa 07:13, 26 lip 2017

Madziu zartuję spokojnie ale dzieci masz fajniutkie
Magleska 07:22, 26 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu zartuję spokojnie ale dzieci masz fajniutkie

Ja też żartuję ......brakuje mi tu emotek różnych ,bo słowem pisanym ciężko uzyskać pożądany efekt człowiek ma co innego na myśli ,a inni to różnie odbierają ...................czas do ogrodu wyruszyć

Kasiolaaa 07:26, 26 lip 2017

Madziu ty to mroweczka robotnica pogoda u was w miare u mnie wilgotno i chyba bedzie padac
AngelikaX 08:33, 26 lip 2017

O załapałam się i jaka śliczna buźka... ale zdecydowanie wyglądasz jak ciut starsza siostra swoich dzieciaczków niż mama

ps. Fotka na nowy avatarek idealna
iwka 09:28, 26 lip 2017

Magda, ja myślałam,że to Twój mąż a to pierworodny faktycznie wyglądasz jak siostra swoich dzieci

Ta pierwsza jeżówka to virgin, piękna, mam u siebie kilka, ładnie się rozrastają, niestety nie udało mi się z nasion rozmnożyć, urosły oczywiście ale kwiat już niestety inny.
lutroja 09:38, 26 lip 2017

Fajnie zobaczyć z kim rozmawiamy i popieram dziewczyny - wyglądasz jak starsza siostra nie mama
A jak już doradzamy to wypowiem się i ja Kulki dałabym w jednej linii(wcześniej też kombinowałam z rozproszonymi kulkami ,a po jakimś czasie i tak przesadzałam w równe linie - wygląda to bardziej szlachetnie i spójnie) i jeżówki jeden kolor. Te białe pełne - piękne są, zresztą jeżówki są w ogóle piękne i które nie wybierzesz będą wyglądały dobrze.
A ciekawa jestem co finalnie zrobisz ty
alis 09:58, 26 lip 2017

I ja na fotki się załapałam
Witaj Madziu, podobnie jak dziewczyny powyżej uważam, że nie wyglądasz na mamę a raczej na siostrę swoich dzieci
Jeżówki dałabym wszystkie białe