Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 10:26, 26 lip 2017

AngelikaX napisał(a)
O załapałam się i jaka śliczna buźka... ale zdecydowanie wyglądasz jak ciut starsza siostra swoich dzieciaczków niż mama

ps. Fotka na nowy avatarek idealna

Jak mi miło takie słowa czytać dziękuję normalnie urosłam a awatorek może zmienię
Magleska 10:30, 26 lip 2017

iwka napisał(a)
Magda, ja myślałam,że to Twój mąż a to pierworodny faktycznie wyglądasz jak siostra swoich dzieci

Ta pierwsza jeżówka to virgin, piękna, mam u siebie kilka, ładnie się rozrastają, niestety nie udało mi się z nasion rozmnożyć, urosły oczywiście ale kwiat już niestety inny.

Syn to ulepszona wersja męża jest prawie jego klonem - tylko młodszy i ładniejszy
Dziękuję za komplementy
Jeżówkę kupiłam inną ,bo nie było tamtych - Meditation White , tamte muszę gdzieś znaleźć ......
Magleska 10:32, 26 lip 2017

lutroja napisał(a)
Fajnie zobaczyć z kim rozmawiamy i popieram dziewczyny - wyglądasz jak starsza siostra nie mama
A jak już doradzamy to wypowiem się i ja Kulki dałabym w jednej linii(wcześniej też kombinowałam z rozproszonymi kulkami ,a po jakimś czasie i tak przesadzałam w równe linie - wygląda to bardziej szlachetnie i spójnie) i jeżówki jeden kolor. Te białe pełne - piękne są, zresztą jeżówki są w ogóle piękne i które nie wybierzesz będą wyglądały dobrze.
A ciekawa jestem co finalnie zrobisz ty

Fajnie ,że mi podpowiadasz Ty i dziewczyny dziękuję Wam bardzo ja to gustu nie mam wszystko bym nasadziła ,bo wszystkie kwiatki lubię ......kulki pójdą w jedną linię
Magleska 10:36, 26 lip 2017

alis napisał(a)
I ja na fotki się załapałam
Witaj Madziu, podobnie jak dziewczyny powyżej uważam, że nie wyglądasz na mamę a raczej na siostrę swoich dzieci
Jeżówki dałabym wszystkie białe

Dziękuję za tak miłe słowa ...........Jak to by było fajnie być ich siostrą ale z drugiej strony cieszę się ,że już urośli hi hi ( mam więcej czasu na ogród)
Chociaż jak córa była niemowlakiem ( jeszcze w poprzednim domu) to nastawiałam budzik na 5 rano i póki spała ,to przekopywałam ogród
Jeżówki będą białe kupiłam ,fotka w następnym poście
Magleska 10:43, 26 lip 2017

Zakupione Meditation white ,wogóle w białych nie było wyboru

Jak gdzieś znajdę tamte ,to też tam dosadzę i mam nadzieję ,że różne odmiany białych nie będą źle wyglądały

Skusiłam się na jeszcze 2 takie , niestety nie mają nazwy - do kwiatowej części rabaty po drugiej stronie

Więc tera kochane dziewczyny przebieram się w dresik i do roboty ....
paulina_ns 13:04, 26 lip 2017

Madziu wstawiłam Ci zdjęcie mojej danicy str 860
paulina_ns 13:08, 26 lip 2017

Ja też dzisiaj kupiłam kolejne jeżówki hihi, ładne wybrałaś
Kasiolaaa 18:57, 26 lip 2017

Te czerwone mi sie podobają biale jak rumianeczki tez fajne
patrycja 19:59, 26 lip 2017

AngelikaX napisał(a)
O załapałam się i jaka śliczna buźka... ale zdecydowanie wyglądasz jak ciut starsza siostra swoich dzieciaczków niż mama

ps. Fotka na nowy avatarek idealna

Pomyślałam tak samo
Wyglądasz na starszą siostrę nie mamę. Fajna babka z Ciebie,
babka 20:13, 26 lip 2017

Hej laseczka, fajnie wyglądasz Parkę też masz udaną, ładne dzieciaki, młody model
Jesteś niesamowita z tymi zakupami od ręki, nie cyrtolisz się wcale i dobrze, fajne zakupy poczyniłaś. Ile kupiłaś tych białych ? Jestem ciekawa efektu ale pewność mam, że będzie super! Bez względu jak posadzisz kulki będzie dobrze