Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 08:23, 04 paź 2018

effka napisał(a)
Madziu piękna jesień w Twoim ogrodzie... widoki zapierające dech w piersiach, niesamowite. Masz szczęście, że mieszkasz w takich okolicznościach przyrody.
Czasami przyroda jest najlepszą terapią ... i odskocznią, wiem coś o tym.

dziękuję Ewa .....własnie ten krajobraz i ogród daje mi trochę wyciszenia ...
buziaki

siewki rozplenic w skalniaku zakwitły .....takie maleństwa ,które zostawiłam ,bo nie byłam pewna ,czy to chwast ,czy rozplenice

runianka w kamyczkach daje radę
Magleska 08:28, 04 paź 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Pięknie Madziu u ciebie
Wszystko super porosło...

Tutaj masz chyba Memory ? Piękny jest...Spodobał mi się on od pierwszego wejrzenia i planuję 3 szt. zakupić na nowe rabaty zamiast Gracków

Pozdrawiam

Wiolu -tak... ,to memory .....dosadziłam też do wiśniowej ,ale jeszcze małe sadzonki i nie bardzo widać .....
w skalniaku też rośnie -bardzo lubię tego miskanta ......kupuj -widać go z daleka ......zamierzam w całej wiśniowej dać memory zamiast ML ,ale to dopiero wiosną

tu go troszkę widać maleństwo jeszcze

Magleska 08:28, 04 paź 2018

effka napisał(a)
Wiolu, właśnie miałam pisać u Ciebie, żebyś do Madzi zajrzała

Monia81 08:31, 04 paź 2018

Madziu ależ ci bujnęło wszystko, trawiszcza maśne się zrobiły, a widoki to wiesz, że masz cudne, ależ by się posiedziało u Ciebie wiesz ja cebulowe wykopałam w czerwcu i teraz też je muszę wsadzić a opóźnienia mam takie, że hej, nie wiem kiedy to zrobię, mam nadzieję, że październik mimo wszystko będzie ładny buziaki wielkie i tulaśki wysyłam
Magleska 08:34, 04 paź 2018

Nowa12 napisał(a)

Ja nie mam jeszcze swojego wątku. Tzn. podjęłam pierwszą próbę i założyłam wątek ale potem poprosiłam o zamknięcie . Taki tchórz ze mnie .

Za to oglądam Wasze (w tym Twój) piękne ogrody i czasem coś zgapię .
U Ciebie jestem zauroczona zawilcami z trawą Red baron. Chętnie bym wkomponowała coś takiego u mnie na skarpie, którą będę robić na wiosnę. A zima jest dłuuuuuga więc mam dużo czasu do namysłu.

próbowałam do Ciebie wejść i było ,że niepoprawny link ......odważ się założyć ,to taki własny pamiętnik trochę ....

I zgapiaj ile chcesz .....
.... dziękuję za komplementy ,że wśród tylu cudownych ogrodów i mój Ci się spodobał -miłe to bardzo
ostatki kwitnące

Magleska 08:38, 04 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia patrzę na Twoje cudowne widoki i z zachwytu wyjść nie mogę. Niesamowite masz widoki jesienią, rabaty cudowne barwy przybrały, trawy śliczne nie jeden na O... Ci ich zazdraszcza na bank
Wszystko cudnie rośnie pod Twoją rękąBuziaczki Kochana i tulam mocno.

dziękuję Sylwuś wiesz ,że mój ogródek to maleństwo i łatwiej ogarnąć .....ale i tak brakuje mi czasu i pogody ,żeby podopieszczać szczegóły

...na fotkach jakoś cały ogród lepiej wygląda niż w rzeczywistości

Magleska 08:42, 04 paź 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Chodniczek w żwirku u Ciebie wygląda elegancko i czyściutko, bardzo mi się podoba.
Pięknie się wszystko rozrasta, a trawnik swoją soczystością dopełnia wszystkiego.
Mój trawnik, po suszy odbija po malutku.

dziękuję Daria
trawnik jest lepszy niż w lecie ,ale niestety powypalane dziury też mam nadal -urok psa i lenistwo właściciela
a na ścieżkach kamyczki psica też rozwala

Magleska 08:44, 04 paź 2018

Monia81 napisał(a)
Madziu ależ ci bujnęło wszystko, trawiszcza maśne się zrobiły, a widoki to wiesz, że masz cudne, ależ by się posiedziało u Ciebie wiesz ja cebulowe wykopałam w czerwcu i teraz też je muszę wsadzić a opóźnienia mam takie, że hej, nie wiem kiedy to zrobię, mam nadzieję, że październik mimo wszystko będzie ładny buziaki wielkie i tulaśki wysyłam

Dzięki Monia

cebulek zakupiłam ze 200 ......czekam na pogodę i w sobotę zamierzam sadzić
buziaki

AgnieszkaW 08:44, 04 paź 2018

Madziu, przepiękny masz ogród w jesiennej odsłonie. Memory zachwyca, myślę nad miejscem dla niego u mnie. Buziaki i siły dla Ciebie, a zdrówka dla mamy...
abiko 08:45, 04 paź 2018

Madzia.. ja już wiem, że 200 to mało poważnie.. mówiłam Moni,że rozumiem sadzenie tych tysięcy jak się ma gdzie oczywiście ale 200 zginie szybko