Na 100% wiosną zakupię 3 szt. bo na wiecej nie mam miejsca...buuu...
Oj tak cudny jest i swieci z daleka ,
Szpaler na wiśniowej u ciebie to dopiero będzie czad !
Madziu jak mam chwilkę to wpadam po cichutku na tarasiku posiedzieć, głównie w nocy jak ćma, ale nic nie zjadam widoczkami ogrodu i tego co w dali widać się napawam.
Cebule u mnie nie wsadzone i na razie się to nie zapowiada. Buziaczki.
Madziu ślicznie u Ciebie super urosły Ci już roślinki widać,że dobrze się u Ciebie czują gdzie nie wejdę rzuca mi się w oczy nazwa miskant memory faktycznie pięknie się on prezentuje. Pomiziaj ode mnie wilczka i miłego piątku życzę
Madziu, nadrabiam i u Ciebie. Pięknie Ci wszystko rośnie, chociaż nie masz czasu dla ogrodu. To jest czasami dobry sposób na ogród
Te siewki rozplenicy mają białe kotki? Zarezerwowałabyś taką jedną dla mnie?
pięknie masz Madziu, i ten wyciszający krajobraz ... marzenie i już czytam plany na następny sezon miskanty na wiśniowej nie ma żartów
a u mnie to to samo z rozplenicą sporo siewek wydałam rodzinie a pare sztuk kwitnie runianka pięknie Ci się rozrosła ... i taką ma zieleń ładną, ja mojej zaserwowałam miejsce pod hortensjami, ma już drugi sezon ... nawet eM mnie pogania żeby jednak ją zlikwidować ... chyba ma za sucho i za dużo słońca
Wiola
Teraz mam tam Morning Lighty - pomiędzy wiśniami ......... z bliska są śliczne ,ale z tarasu jakoś marnie je widać - to brak tła pewnie ...... nie chcę tam narazie żadnego żywopłotu - chyba ,że ktoś mi się wybuduje.... to wtedy będę sadzić jak najszybciej
Memory chcę dać pośrodku rabaty ,ale nie jako zwarty szpaler - raczej takie wykrzykniki z niego ..... chyba .....
Ogólnie cała ta rabata troszkę będzie zmieniana ..... tylko narazie sama nie wiem jak
Jolu ależ Ty masz pięknego grujecznika ........ zachorowałam na takiego i też chcę
Rosi widziałam chyba u Izy i faktycznie tez cudny
A moje wiśnie 3 szt nie dają oznak życia ......zostawiam do wiosny i najwyżej rozsadzę te co przeżyją i będę mieć miejsce na inne chciejstwa np.grujecznik