Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Wiolka5_7 08:59, 04 paź 2018

Magleska napisał(a)

Wiolu -tak... ,to memory .....dosadziłam też do wiśniowej ,ale jeszcze małe sadzonki i nie bardzo widać .....
w skalniaku też rośnie -bardzo lubię tego miskanta ......kupuj -widać go z daleka ......zamierzam w całej wiśniowej dać memory zamiast ML ,ale to dopiero wiosną

tu go troszkę widać maleństwo jeszcze

Na 100% wiosną zakupię 3 szt. bo na wiecej nie mam miejsca...buuu...
Oj tak cudny jest i swieci z daleka ,
Szpaler na wiśniowej u ciebie to dopiero będzie czad !
jolanka 09:19, 04 paź 2018

Madziu, memory jest cudny. Mam trzy ale wiosną na pewno dokupię. Zobacz jeszcze Rosi, też jest obłędny
A jak Twoje wisienki.
Anitka 23:02, 04 paź 2018

Madziu jak mam chwilkę to wpadam po cichutku na tarasiku posiedzieć, głównie w nocy jak ćma, ale nic nie zjadam widoczkami ogrodu i tego co w dali widać się napawam.
Cebule u mnie nie wsadzone i na razie się to nie zapowiada. Buziaczki.
paulina_ns 06:39, 05 paź 2018

Madziu ślicznie u Ciebie super urosły Ci już roślinki widać,że dobrze się u Ciebie czują gdzie nie wejdę rzuca mi się w oczy nazwa miskant memory faktycznie pięknie się on prezentuje. Pomiziaj ode mnie wilczka i miłego piątku życzę
margaretka3 09:28, 05 paź 2018

Madziu, nadrabiam i u Ciebie. Pięknie Ci wszystko rośnie, chociaż nie masz czasu dla ogrodu. To jest czasami dobry sposób na ogród
Te siewki rozplenicy mają białe kotki? Zarezerwowałabyś taką jedną dla mnie?
Brzozowadzie... 21:13, 05 paź 2018

Cześć Wilczyco, po cichu wpadam Rozplenice i inne podziwiam. I oddech za płotem, ach...Buziaki zostawiam
beata_m 14:19, 10 paź 2018

Magleska napisał(a)

runianka w kamyczkach daje radę

pięknie masz Madziu, i ten wyciszający krajobraz ... marzenie i już czytam plany na następny sezon miskanty na wiśniowej nie ma żartów

a u mnie to to samo z rozplenicą sporo siewek wydałam rodzinie a pare sztuk kwitnie runianka pięknie Ci się rozrosła ... i taką ma zieleń ładną, ja mojej zaserwowałam miejsce pod hortensjami, ma już drugi sezon ... nawet eM mnie pogania żeby jednak ją zlikwidować ... chyba ma za sucho i za dużo słońca
Kasiolaaa 15:03, 10 paź 2018

Madziu u Ciebie zawsze czysto i pieknie
Magleska 21:39, 10 paź 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Na 100% wiosną zakupię 3 szt. bo na wiecej nie mam miejsca...buuu...
Oj tak cudny jest i swieci z daleka ,
Szpaler na wiśniowej u ciebie to dopiero będzie czad !

Wiola
Teraz mam tam Morning Lighty - pomiędzy wiśniami ......... z bliska są śliczne ,ale z tarasu jakoś marnie je widać - to brak tła pewnie ...... nie chcę tam narazie żadnego żywopłotu - chyba ,że ktoś mi się wybuduje.... to wtedy będę sadzić jak najszybciej
Memory chcę dać pośrodku rabaty ,ale nie jako zwarty szpaler - raczej takie wykrzykniki z niego ..... chyba .....

Ogólnie cała ta rabata troszkę będzie zmieniana ..... tylko narazie sama nie wiem jak
Magleska 21:43, 10 paź 2018

jolanka napisał(a)
Madziu, memory jest cudny. Mam trzy ale wiosną na pewno dokupię. Zobacz jeszcze Rosi, też jest obłędny
A jak Twoje wisienki.

Jolu ależ Ty masz pięknego grujecznika ........ zachorowałam na takiego i też chcę
Rosi widziałam chyba u Izy i faktycznie tez cudny
A moje wiśnie 3 szt nie dają oznak życia ......zostawiam do wiosny i najwyżej rozsadzę te co przeżyją i będę mieć miejsce na inne chciejstwa np.grujecznik