dziękuję Toszka te widoki na góry zachwycają mnie nieustannie .....na ogród ,to w zależności od nastroju czasem mi się podoba ,a czasem nie
dalsze widoczki mam takie -kiepska fota ,bo mój aparat staruszek
najbardziej to trawy się rozszalały .....trochę mnie to przeraża,bo już widzę ,że trzeba będzie rozsadzać .....tak to jest jak chce się mieć szybko efekt ....
nie spodziewałąm się ,że od wiosny tak szybko wszystko urośnie
U Ciebie w ogóle wszystko błyskawicznie rośnie! Niesamowite jak to wygląda po 1 sezonie. Jeszcze gdy sobie przypomnę, że wiosną dopiero planowałas co i jak to aż nie mogę się nadziwić, że to już wszystko jest
Madziu piękna jesień w Twoim ogrodzie... widoki zapierające dech w piersiach, niesamowite. Masz szczęście, że mieszkasz w takich okolicznościach przyrody.
Czasami przyroda jest najlepszą terapią ... i odskocznią, wiem coś o tym.
Ja nie mam jeszcze swojego wątku. Tzn. podjęłam pierwszą próbę i założyłam wątek ale potem poprosiłam o zamknięcie . Taki tchórz ze mnie .
Za to oglądam Wasze (w tym Twój) piękne ogrody i czasem coś zgapię .
U Ciebie jestem zauroczona zawilcami z trawą Red baron. Chętnie bym wkomponowała coś takiego u mnie na skarpie, którą będę robić na wiosnę. A zima jest dłuuuuuga więc mam dużo czasu do namysłu.
Madzia patrzę na Twoje cudowne widoki i z zachwytu wyjść nie mogę. Niesamowite masz widoki jesienią, rabaty cudowne barwy przybrały, trawy śliczne nie jeden na O... Ci ich zazdraszcza na bank
Wszystko cudnie rośnie pod Twoją rękąBuziaczki Kochana i tulam mocno.
Chodniczek w żwirku u Ciebie wygląda elegancko i czyściutko, bardzo mi się podoba.
Pięknie się wszystko rozrasta, a trawnik swoją soczystością dopełnia wszystkiego.
Mój trawnik, po suszy odbija po malutku.
Kasiu sama jestem w szoku -jak oglądam zdjęcia z wiosny ,a teraz .....to sama się dziwię ,że tak rośliny się rozszalały .....
a psica do zdjęc nie chce pozować -najlepsze wychodzą ,gdy nie wie ,że jej fotki robię
ps. fajne trawki kupiłaś -czekam na fotki posadzonych .....chociaż teraz już zimno .....w sobotę podobno ma być cieplej