Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:53, 02 paź 2018

Toszka napisał(a)
Masz przepiękne widoki... i na widoki i na ogród

dziękuję Toszka te widoki na góry zachwycają mnie nieustannie .....na ogród ,to w zależności od nastroju czasem mi się podoba ,a czasem nie
dalsze widoczki mam takie -kiepska fota ,bo mój aparat staruszek

Magleska 21:06, 02 paź 2018

wiklasia napisał(a)
ależ Ci się to wszystko ładnie bujnęło

najbardziej to trawy się rozszalały .....trochę mnie to przeraża,bo już widzę ,że trzeba będzie rozsadzać .....tak to jest jak chce się mieć szybko efekt ....
nie spodziewałąm się ,że od wiosny tak szybko wszystko urośnie

Kasia_CS 21:20, 02 paź 2018

Magleska napisał(a)

najbardziej to trawy się rozszalały .....trochę mnie to przeraża,bo już widzę ,że trzeba będzie rozsadzać .....tak to jest jak chce się mieć szybko efekt ....
nie spodziewałąm się ,że od wiosny tak szybko wszystko urośnie

U Ciebie w ogóle wszystko błyskawicznie rośnie! Niesamowite jak to wygląda po 1 sezonie. Jeszcze gdy sobie przypomnę, że wiosną dopiero planowałas co i jak to aż nie mogę się nadziwić, że to już wszystko jest

Twoja psica pięknie pozuje do zdjęć
eVka 21:36, 02 paź 2018

Madziu piękna jesień w Twoim ogrodzie... widoki zapierające dech w piersiach, niesamowite. Masz szczęście, że mieszkasz w takich okolicznościach przyrody.
Czasami przyroda jest najlepszą terapią ... i odskocznią, wiem coś o tym.
Wiolka5_7 21:58, 02 paź 2018

Magleska napisał(a)

Pięknie Madziu u ciebie
Wszystko super porosło...

Tutaj masz chyba Memory ? Piękny jest...Spodobał mi się on od pierwszego wejrzenia i planuję 3 szt. zakupić na nowe rabaty zamiast Gracków

Pozdrawiam
eVka 22:01, 02 paź 2018

Wiolu, właśnie miałam pisać u Ciebie, żebyś do Madzi zajrzała
Nowa12 22:23, 02 paź 2018

Magleska napisał(a)

Witaj u mnie
kamień na rabatach ,to zwykły żwir płukany -najtańszy na składzie budowlanym
a duże głazy z kamieniołomu -ale nie wiem skąd ,bo to ogrodnicy załatwiali-wielkie auto przywiozło
.....pisałam już kiedyś ,że skalniak robili ogrodnicy -ja tam tylko nasadzenia pozmieniałam i dokładałam sama nie dałabym rady tym kamieniom
zajrzę do Ciebie niebawem

Ja nie mam jeszcze swojego wątku. Tzn. podjęłam pierwszą próbę i założyłam wątek ale potem poprosiłam o zamknięcie . Taki tchórz ze mnie .

Za to oglądam Wasze (w tym Twój) piękne ogrody i czasem coś zgapię .
U Ciebie jestem zauroczona zawilcami z trawą Red baron. Chętnie bym wkomponowała coś takiego u mnie na skarpie, którą będę robić na wiosnę. A zima jest dłuuuuuga więc mam dużo czasu do namysłu.
sylwia_slomc... 22:38, 02 paź 2018

Madzia patrzę na Twoje cudowne widoki i z zachwytu wyjść nie mogę. Niesamowite masz widoki jesienią, rabaty cudowne barwy przybrały, trawy śliczne nie jeden na O... Ci ich zazdraszcza na bank
Wszystko cudnie rośnie pod Twoją rękąBuziaczki Kochana i tulam mocno.
SlonecznyOgrod 12:32, 03 paź 2018

Chodniczek w żwirku u Ciebie wygląda elegancko i czyściutko, bardzo mi się podoba.
Pięknie się wszystko rozrasta, a trawnik swoją soczystością dopełnia wszystkiego.
Mój trawnik, po suszy odbija po malutku.
Magleska 08:19, 04 paź 2018

Kasia_CS napisał(a)

U Ciebie w ogóle wszystko błyskawicznie rośnie! Niesamowite jak to wygląda po 1 sezonie. Jeszcze gdy sobie przypomnę, że wiosną dopiero planowałas co i jak to aż nie mogę się nadziwić, że to już wszystko jest

Twoja psica pięknie pozuje do zdjęć

Kasiu sama jestem w szoku -jak oglądam zdjęcia z wiosny ,a teraz .....to sama się dziwię ,że tak rośliny się rozszalały .....
a psica do zdjęc nie chce pozować -najlepsze wychodzą ,gdy nie wie ,że jej fotki robię

ps. fajne trawki kupiłaś -czekam na fotki posadzonych .....chociaż teraz już zimno .....w sobotę podobno ma być cieplej