ja bym robiła ten zywopłot z choiny będziesz ją niżej prowadzić i pomiędzy nią ogranicznik z kostki, nie z trawy - teraz najwięcej roboty z kładzeniem koski - ale później będziesz jej mieć mniej - będzie wygodniej
to siem cieszem ,że się na coś przydałam
Choiny..hmmm..one cudownie sprawdzają się w charakterze ciętego osłaniającego elementu, takiego jak granica działki..wydają się ażurowe i delikatne ,a zarazem ..szerokie..ale jak się je przycina , to stanowią cudny a la żywopłocik
Dziękuję ,ale do pięknie to jeszcze trochę marzy mi sie taki jak jest u Marty z jestem w polu ona ma świetny ,jest moją inspiracją warzywną ........a tak to Już choiny przesadziłam tam chcę dać rząd owocówek na pniu ( porzeczki ,agrest itp ) i pomiędzy tym cały czas się zastanawiam czy płyty betonowe ,czy chodniczek z bruku ..... nie mogę znaleźć chętnego wykonawcy to tylko ok 6 m i nikt nie ma czasu teraz za mało do zrobienia .... i sama nie wiem co lepsze ( płyty czy bruk )
Teraz mniej więcej jest tak
Choiny przesadzone i brzoza też trawa zasiana na poprzednim miejscu warzywnika ......cały czas jest co robić ..... to miejsce na ognisko tez jeszcze nie wiem czy tu
Dziękuję jak ja sie cieszę ,że komuś moje wypociny sie podobają a za warzywniakiem przy siatce rosną winogrona
( w sobotę planuje pergole robić dla nich ) , maliny ,jeżyny i pigwa
Choiny poszły na tymczasowe miejsce przy płocie z boku domu ( tam kiedyś ma być wiata na auto ,więc tymczas )
Bardzo dziekuje Mam nadzieję ,że jak go w końcu skończę to będzie super szukam fajnych ,niedrogich,ale dobrych i najlepiej z montażem domków narzędziowych ciekawe czy znajdę