Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

admete 08:19, 24 sie 2017

warzywnik jak z inspiracji normalnie!!!!!
pięknie

ja bym robiła ten zywopłot z choiny będziesz ją niżej prowadzić i pomiędzy nią ogranicznik z kostki, nie z trawy - teraz najwięcej roboty z kładzeniem koski - ale później będziesz jej mieć mniej - będzie wygodniej
kamcia 08:45, 24 sie 2017

Wiosną będzie szał tulipanowy. Warzywnik extra, choiny bym zabrała i posadziła za warzywnikiem przy siatce, chyba że już coś tam masz.
lutroja 13:05, 24 sie 2017

Warzywniak wyszedł super
gierczusia 18:19, 24 sie 2017

Magleska napisał(a)

Cieszę sie ,że mnie odwiedziłaś ...... po przemyśleniu choiny wylatują narazie do przetrwalnika , tam chcę dać porzeczki ,agrest itp , a między owocami i umbrową dam płyty betonowe w żwirku ( dziękuję za pomysł ) .....te płyty będą prowadzić do domku ogrodnika .....przynajmniej mniej koszenia będzie

to siem cieszem ,że się na coś przydałam
Choiny..hmmm..one cudownie sprawdzają się w charakterze ciętego osłaniającego elementu, takiego jak granica działki..wydają się ażurowe i delikatne ,a zarazem ..szerokie..ale jak się je przycina , to stanowią cudny a la żywopłocik

Oooo ..paczzz

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1238-choina-kanadyjska-tsuga-canadensis?page=2
Buziole i mizianko dla Wilka
Johanka77 19:23, 24 sie 2017

Magleska napisał(a)
Przeniesiony warzywnik i potrzebuję waszych cennych rad

O kurna chata!!!
Kasiolaaa 20:34, 24 sie 2017

Jezu Madziu ten warzywnik to sciagne do siebie moze na jesien albo na wiosne se zrobie cos fantastycznego bede sie zachwycac
eVka 21:11, 24 sie 2017

Ja też przyłączam się do zachwytów nad warzywnikiem. Jest idealny. Jednak biel to biel. Odgapiam na wiosnę
Magleska co masz za ogrodzeniem to łąka?
Magleska 21:14, 24 sie 2017

admete napisał(a)

warzywnik jak z inspiracji normalnie!!!!!
pięknie

ja bym robiła ten zywopłot z choiny będziesz ją niżej prowadzić i pomiędzy nią ogranicznik z kostki, nie z trawy - teraz najwięcej roboty z kładzeniem koski - ale później będziesz jej mieć mniej - będzie wygodniej

Dziękuję ,ale do pięknie to jeszcze trochę marzy mi sie taki jak jest u Marty z jestem w polu ona ma świetny ,jest moją inspiracją warzywną ........a tak to Już choiny przesadziłam tam chcę dać rząd owocówek na pniu ( porzeczki ,agrest itp ) i pomiędzy tym cały czas się zastanawiam czy płyty betonowe ,czy chodniczek z bruku ..... nie mogę znaleźć chętnego wykonawcy to tylko ok 6 m i nikt nie ma czasu teraz za mało do zrobienia .... i sama nie wiem co lepsze ( płyty czy bruk )
Teraz mniej więcej jest tak

Choiny przesadzone i brzoza też trawa zasiana na poprzednim miejscu warzywnika ......cały czas jest co robić ..... to miejsce na ognisko tez jeszcze nie wiem czy tu
Magleska 21:25, 24 sie 2017

kamcia napisał(a)
Wiosną będzie szał tulipanowy. Warzywnik extra, choiny bym zabrała i posadziła za warzywnikiem przy siatce, chyba że już coś tam masz.

Dziękuję jak ja sie cieszę ,że komuś moje wypociny sie podobają a za warzywniakiem przy siatce rosną winogrona
( w sobotę planuje pergole robić dla nich ) , maliny ,jeżyny i pigwa
Choiny poszły na tymczasowe miejsce przy płocie z boku domu ( tam kiedyś ma być wiata na auto ,więc tymczas )
Magleska 21:27, 24 sie 2017

lutroja napisał(a)
Warzywniak wyszedł super

Bardzo dziekuje Mam nadzieję ,że jak go w końcu skończę to będzie super szukam fajnych ,niedrogich,ale dobrych i najlepiej z montażem domków narzędziowych ciekawe czy znajdę