Iwonka dokładnie ja wolę takie praktyczne prezenty ,czekoladki też lubię ,ale muszę ograniczyć -waga po zimie mocno nadwyrężona
zostawiam moją wilczycę ,bo coś mało fotek zrobiłam ,a raczej wszystkie podobne ….wszędzie połamane trawy i inne bałagany
Monia ten prezencik to tak wyszedł sam z siebie przy płaceniu wcześniej nie było o nim mowy …...więc raczej można powiedzieć ,że dostałam przez przypadek taki prezent
teraz przynajmniej to co miałam wydać na nożyce ,to wydam na korę i tak mój bilans finansowy wyjdzie na zero hihi
dzisiaj u mnie też zimniej niż wczoraj ,tylko 2 godzinki czyściłam kolejną rabatę …
a podobno w czwartek ma śnieg padać ….ja już nie chcę zimy
buziaki
nie wiem czy już nie powtarzam się z fotkami hmmm
Aniu zaraz Ci wyślę jakie ja mam jak dla mnie są wystarczające
tu na nowej części jest tak.....nie powiem ,że taki widok mnie raduje ….raczej wkurza ,ale obiecałam sobie ,że najpierw porządkuję zrobioną część ,a dopiero wtedy przechodzę na nową
mam nadzieję ,że niedługo będzie tak jak tu a nawet ładniej
buziaki
Iwonka na razie posprzątane tylko 2 rabaty i skalniak faktycznie nawet w zimie nie jest pusty
co do buków -mam 3 szt David gold -moje są u mnie 3 lata -przesadzane chyba ze 4 razy i na szczęście żyją a co do liści ….
szczerze ,to nie zwróciłam uwagi czy tak się mocno trzymają ….u mnie jest wygwizdów ,z każdej strony pola ,więc raczej szybko tracą liście -przynajmniej teraz ich już nie mają ….tu za wiśniami widać trochę jednego łysego
za to te klony mają liście jak przyklejone i bardzo powoli spadają
Madziu, pooglądałam Twoje zdjęcia ze sprzatania rabat i nie wiele myśląc tez poszłam trochę ogarnać... teraz dopiero wróciłam, ale tak mi było dobrze z tą pracą... super ze tak ciepło dziś było.
Madzia witam po zimie nie zimie Widzę, że na tych samych falach nadajemy Najpierw podczytywanie forum i leń na pisanie, w weekend pierwszy tegoroczny zryw i milion dylematów!
Wiesz, że to zdjęcie "nic nie ogarnięte" mnie się najbardziej podoba Bo te ogarnięte ogromną pustką straszą. U mnie też
Super kwitnie ci oczar. Gdzie go posadziłaś? Mój wyrzuciłam 3 lata temu za płot i kurde w tym roku taki ładny, że chyba go przywrócę
Te czerwone gałązki niedaleko brzóz przy jarząbkach to dereń? Pikna czerwień psze Pani