Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

April 07:10, 13 cze 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

MW, uwielbiam ją, zwłaszcza jej zapach

Piękna, właśnie wczoraj widziałam ją na żywo u Lucy i chyba sobie kupię. A miałam już odpuścić sobie róże
Brzozowadzie... 19:11, 13 cze 2019

AnnaCh napisał(a)
Nie zdołam nadrobić, obejrzałam tylko foty Widziałam przepiękne klony Ogród masz piękny, bardzo klimatyczny i te brzozy, dają fajne efekty ze światłem, lekkie cienie, ażurowe, cudnie

Cześć Aniu, brzozy są super, mimo wielu wad Fajnie, że się odzywasz, zaglądam do Ciebie, a u Ciebie już długo cisza
Brzozowadzie... 19:13, 13 cze 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Początek różanej kolekcji prezentuje się uroczo. Miłość do dzwonków podzielam. One cudownie się dostosowują do warunków- płożą lub wspinają- w obu rolach są śliczne.

W zeszłym roku podsadziłam nimi borówkę amreykańską i dosadziłam trzmielinę zielono - żółtą, fajnie wygląda ten zestaw, a borówka wygląda jakby kwitła. Dzwonki ją tak porosły.
Brzozowadzie... 19:13, 13 cze 2019

Kasia_CS napisał(a)
Cudnie Agatko!!

Popieram różane zakupy W wyborze nie pomogę, bo nie moja paleta barw póki co Ech, zazdroszczę peonii, moje już w większości w peoniowym niebie - tyko jedna się ostała i w dodatku leży

To moja jedyna peonia, też się ma ku końcowi
Brzozowadzie... 19:14, 13 cze 2019

Helen napisał(a)

O, jak pięknie I trawa taka zieloniutka. Chyba częściej u Was pada.

Zaczyna wpadać w żółte odcienie Fotki kłamią
Brzozowadzie... 19:16, 13 cze 2019

April napisał(a)

Piękna, właśnie wczoraj widziałam ją na żywo u Lucy i chyba sobie kupię. A miałam już odpuścić sobie róże

Tylko daj ją koniecznie do cienia, moja nie ma słońca przez cały dzień, a ma półtorametrowe pędy z dużą ilością pąków. Dobrze, że dałam jej ten trejaż bo idzie w pnącą. Bardzo mi to pasuje, będzie widoczna z tarasu
Gruszka_na_w... 22:08, 22 cze 2019

Udanych wakacji Agatko. Pewnie już pod żaglami jesteś.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Brzozowadzie... 22:03, 24 cze 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Udanych wakacji Agatko. Pewnie już pod żaglami jesteś.

Dziękuję Haniu, już wróciłam Tym razem żaglować będziemy w sierpniu. Zawsze mnie ujmuje Twoja uważność - rzeczywiście do tej pory z końcem czerwca rozpoczynaliśmy wakacje na Mazurach
Ostatni tydzień spędziliśmy nad Gardą we Włoszech. Kolejny raz zachwycił mnie ten region - urocze portowe miasteczka, mało turystów, piękne kamienna zabudowa, dbałość o detale, wspaniałe widoki na szczyty Alp odbijające się w jeziorze,cudowna roślinność... mogłabym długo wymieniać. I tylko ten upał...
Gruszka_na_w... 23:38, 24 cze 2019

Upał pewnie i tak lżejszy niż w pełni sezonu, a widok na Alpy przywoływał nutki chłodu. Żeglarzem nigdy nie byłam, bardziej pociągały mnie kajaki (uprawnień nie trzeba było zdobywać).
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Brzozowadzie... 13:32, 25 cze 2019

Kajaki też są fajne Mam Męża wodziarza, w młodości porobił wszystkie uprawnienia, łącznie z ratownikiem, chłopaki mają wodę we krwi Bez nauki potrafią pływać, Stasio w tym roku poprosił o kasę na kartę pływacką, nie wiem, kiedy zrobił kurs, ale zdał Franek najstarszy ma już uprawnienia sternika żaglowego i motorowodnego. Zastanawiam się czasem, czy to moje dzieci