Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 17:31, 07 sty 2019

inka74 napisał(a)
Jak ty robisz od niechcenia TAKIE ozdoby to co, gdy ci się chce? Świetne są!

Miałam pracować a wsiąkłam w twój ogród. Jest piękny, klimatyczny, spójny. BARDZO MI SIĘ PODOBA
Historia z drzwiami i korytem mnie powaliła szaleni trochę jesteście. 300 km z takim ciężarem. Wow.

Może kiedyś coś zrobię takie bardziej zaplanowane, z chceniem
Robimy jednocześnie wizytówkę. Strasznie męczące zajęcie
Szaleni to prawda. Ale czasem w tym szaleństwie jest metoda na coś co się wydaje niemożliwe Dziękuje.
Anitka 17:41, 07 sty 2019

Urszulla napisał(a)
Piękny początek wizytówki kolorystyka taka jak lubię najbardziej więc tymbardziej mi się wszystko podoba. Jakaś leniwa jestem do wianków a tak mi się te Twoje proste rozwiązania podobają. Inspiracji w każdym razie można u Ciebie znaleźć wiele więc chętnie zaglądam co jakiś czas udanego roczku życzę

Cieszę się, że wiele osób inspiruje. To mnie motywuje do jakichkolwiek działań. Bo w tym roku nawet prawie było blisko, że było by bez choinki, bo byłam tak zabiegana, że nawet eMowi powiedziałam, że może darujemy sobie w tym roku choinkę i te dekoracje. eM zdębiał, a potem powiedział: a co ty na ogrodowisku pokażesz?

Anitka 17:44, 07 sty 2019

Nowa12 napisał(a)
Ale widoki. A te Twoje glediczje chyba jedyne tak okazałe na ogrodowisku.
Czekam na ciąg dalszy .

Jeśli chodzi o wizytówkę to c.d.n Obiecuje

A jeśli chodzi o glediczje to chyba tak. Mam aż 4 sztuki Iwonka z Wzgórza chaosu też ma jedną sporych rozmiarów.
Anitka 17:48, 07 sty 2019

Magleska napisał(a)
Wizytówka wiosenna wspaniała Anitko
Wspaniałości na ten Rok i następne lata życzę

.....teraz od wiosny mam nadzieję na dużo spotkań i wspólnego zwiedzania ogrodów
Buziaki Anitko

Dziękuje za życzenia.
Madziu musimy nadrobić spotkaniowo w tym roku Buziaczki
Anitka 17:52, 07 sty 2019

Alicja169 napisał(a)
Anitko - wiele straciłam nie zaglądając wcześniej do Twojego ogrodu. To spore zaniedbanie, ale właśnie - za sprawą wizytówki Twojego ogrodu - nadrabiam te zaległości
Czytając początek i od końca ponad 60 stron wiem już, że warto tu zaglądać na bieżąco, bo zawsze jakieś ciekawostki pokazujesz
Zachwycające kompozycje, spora ilość zimozielonych i te przecudnej urody ozdoby, oryginalne wianki , jednym słowem wszystko mi się tu podoba
Pozdrawiam noworocznie i wracam do lektury

Alicjo witaj. Postaram się zrobić jak najszybciej wizytówkę, to nie trzeba będzie całego wątku nadrabiać, choć nie za obszerny on ci jest u mnie
Miłej lektury i dziękuje za miłe słówka. Zimozielonych u mnie przewaga znaczna, ale dzięki min zima jako taka u mnie
Anitka 17:55, 07 sty 2019

justa35 napisał(a)
Wizytówka przedstawiła mały wycinek tego co tu się dzieje.
Chyba zasiądę na dłuższą chwilę. Trochę do nadrobienia w oglądaniu mam, ale wieczory długie teraz. Pozdrawiam noworocznie.

Poprawię się i coś jeszcze dorzucę, aby pokazać więcej co tu się dzieje u mnie
Ja teraz jakoś szybciej zasypiam i wieczory mam jakieś krótsze.

Pozdrawiam również noworocznie.
Anitka 18:04, 07 sty 2019

basia3012 napisał(a)
Anitko, obejrzałam Twój ogród i bardzo ale to bardzo mi się on podoba. Wszystko zadbane, przycięte, przemyślane. O dekoracji frontu nie wspomnę. Piękna jest. Te zagięte czubki choinek są super. A o farbie z efektem rdzy to nigdy nie słyszałam. Teraz już będę wiedziała i poszukam bo mi na wiosnę przydałaby się. Jesli będę miała kłopot z zakupem to będę Ciebie prosiła o jakiś namiar.
Pomysłów Ci nie brakuje. Tylko wzorować się. Ja to taka papuga. Jak coś zobaczę u innych pięknego to zaraz chciałabym podobnie zrobić u siebie. Ale, żeby nie wiem jak się starać to i tak do mistrzów mi daleko. Ale cały czas się staram i próbuję coś robić. Lubię dekoracje świąteczne. I robić i oglądać u innych.
Pozdrawiam noworocznie.

Basiu dziękuje, ja bawię się tym dekorowanie, głowa pełna pomysłów, tylko ubolewam, że czasu wolnego jak na lekarstwo.
Farba do kupienia w marketach budowlany. Jest kilka rodzajów.
Basiu nie umniejszaj swoich zdolności. Każdy jest mistrzem, ty tez jesteś. Tak trzeba sobie powtarzać

Pozdrawiam noworocznie również.
Anitka 18:09, 07 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Będzie dobrze, nornic nie masz bo psica tępi to nie wyjedzą
Ja mam niektóre tulipany 4 sezon( w tym roku mus wykopać doniczki i rozsadzić lub wymienić).

Wiesz Sylwia co ja zawsze powtarzam, to co mówiłam ci przed nagraniami u ciebie, jak coś nie wygląda dobrze to tego nie mów, nie pokazuj palcem, może inni nie zwrócą uwagi. A sama teraz piszę, że coś nie tak może będzie. Więc poprawiam się - zapraszam -będzie nieziemsko Wystarczy, że wy będziecie, a Holandia tez będzie
A jak nie to zrobię wianek z tulipanów
Anitka 18:13, 07 sty 2019

Gosialuk napisał(a)
Co to znaczy przyziemnie? Nie wątpię, że spotkania będą udane i w serdecznej atmosferze. A to przecież najważniejsze. Czekam na ciąg dalszy wizytówki i jednak wiosnę. Mam takie plany, że jak zaczęłam je spisywać, to sama się wystraszyłam kiedy to ogarnę i przestałam. Będzie jak zwykle spontanicznie.

Gosiu już się poprawiłam, będzie nieziemsko i serdecznie jak zawsze To ludzie są najważniejsi i relacje pomiędzy mini, a ogródki to tylko taka dekoracja do tych spotkań

Oj, tak pracowicie będzie u ciebie. To trzymam kciuki, żeby się wszystko udało.
Anitka 18:15, 07 sty 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Anitko, z wielką radością obejrzałam Twoją rozpoczętą prześliczną wizytówkę, czekam na dalszy ciąg

Agnieszko już mam przygotowane lato Może dzisiaj uśpię eMusia i dorzucę. Jak sama nie zasnę