Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Alicja169 22:21, 04 sty 2019

Anitko - wiele straciłam nie zaglądając wcześniej do Twojego ogrodu. To spore zaniedbanie, ale właśnie - za sprawą wizytówki Twojego ogrodu - nadrabiam te zaległości
Czytając początek i od końca ponad 60 stron wiem już, że warto tu zaglądać na bieżąco, bo zawsze jakieś ciekawostki pokazujesz
Zachwycające kompozycje, spora ilość zimozielonych i te przecudnej urody ozdoby, oryginalne wianki , jednym słowem wszystko mi się tu podoba
Pozdrawiam noworocznie i wracam do lektury
justa35 22:15, 05 sty 2019

Wizytówka przedstawiła mały wycinek tego co tu się dzieje.
Chyba zasiądę na dłuższą chwilę. Trochę do nadrobienia w oglądaniu mam, ale wieczory długie teraz. Pozdrawiam noworocznie.
basia3012 15:54, 07 sty 2019

Anitko, obejrzałam Twój ogród i bardzo ale to bardzo mi się on podoba. Wszystko zadbane, przycięte, przemyślane. O dekoracji frontu nie wspomnę. Piękna jest. Te zagięte czubki choinek są super. A o farbie z efektem rdzy to nigdy nie słyszałam. Teraz już będę wiedziała i poszukam bo mi na wiosnę przydałaby się. Jesli będę miała kłopot z zakupem to będę Ciebie prosiła o jakiś namiar.
Pomysłów Ci nie brakuje. Tylko wzorować się. Ja to taka papuga. Jak coś zobaczę u innych pięknego to zaraz chciałabym podobnie zrobić u siebie. Ale, żeby nie wiem jak się starać to i tak do mistrzów mi daleko. Ale cały czas się staram i próbuję coś robić. Lubię dekoracje świąteczne. I robić i oglądać u innych.
Pozdrawiam noworocznie.
Anitka 15:56, 07 sty 2019

abiko napisał(a)
Anito u Ciebie jak zwykle piękne dekoracje i jakie odpadki? ech żeby tak mi gwiazdka taki dar przyniosła ciesz się ze już po przeprowadzce. Wszystkiego dobrego bądź naszym dobrym duszkiem w 2019 farba rdzawa??

Aguś a ty dalej swoje, że niby beztalencie jesteś. Uwierz kobitko, że taki dar posiadasz również Przyjadę i palcem pokażę Dobry duszek - to miłe bardzo

Farba rdzawa - moje odkrycie. Może to nie ten sam efekt, ale nieraz jak nie ma się czasu to cuda działa. eM już się boi, że zardzewiejemy totalnie.
Anitka 15:59, 07 sty 2019

Dorota123 napisał(a)
Dekoracje piszesz, że na spontanie.... no proszę,a tak pięknie wyszły. Wianuszek z jemioły chyba pierwszy raz widzę i od razu bardzo mi się spodobał.

Dorotko u mnie wianki z jemioły już od lat goszczą, ale ja mam obsesje na punkcie wianków. Ale to już chyba wiecie
Anitka 16:03, 07 sty 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Amorki dekoracje cudne.Masz niebywały talent i gust jeśli takie cuda wyczarowałaś na szybko. Świąteczne najlepsze życzenia i buziaki zostawiam

Gosiu ja się tym dekorowanie bawię. I chyba na spontanie najlepsze mi wychodzą.
Mam tyle planów na tą zimę zaplanowanych, aż się boje, że nie zdążę. Nie spieszno mi do wiosny
Anitka 16:07, 07 sty 2019

Iwonka napisał(a)

Anitka u Ciebie jak zawsze kreatywnie i z pomysłem, mimo, że bez planu
Dekoracje cudne, takie twoje. Jemiołę z każdym rokiem coraz bardziej uwielbiam, wianek podoba mi się ogromnie. Radosnych Świąt

Wiesz, że ja muszę coś wykombinować innego, tak już mam. Tak, to takie moje.

Wianek z jemioły taki prosty i ta jego prostota mnie zawsze urzeka.

Dziękuje za życzenia.
Anitka 16:10, 07 sty 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Śliczne dekoracje Anitko Normalnie,bym wszystko u siebie postawiła
Szklarenka super
Pozdrawiam

W szklarence będą później sukulenty, jak jelonek się wyprowadzi i zdążę z zimowymi planami.
Anitka 16:13, 07 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dekoracje jak zwykle z klasą U mnie też te same co w zeszłym roku przynajmniej w ogrodzieW domu coś nowego, ale fotki w aparacie, może jutro albo w tygodniu uda mi się zrzucićŚciskam

A ja myślałam, że dekoracje tym razem z rdzą Ale się porobiło, dawnej przed rdzą się zabezpieczało a teraz rdze się "maluje". Większa część też te same, więc fotek im już nie robiłam.
Anitka 16:16, 07 sty 2019

basia3 napisał(a)
Przecudowne dekoracje. Śliczne te czapeczki z mchu. Chyba w przyszłym roku spapuguję.

Czapeczek w planach nie było, bo maiłam całe te choinki igliwiem obłożyć, ale lenia już maiłam. Trochę smutno wyglądały, więc czapeczki dostały.

Fajnie, że inspiruje do papugowania