Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

tulucy 07:44, 15 mar 2019

Jest jak jest
Można plany snuć. I zakupy uskuteczniać.
mrokasia 08:43, 15 mar 2019

Może nie będzie tak źle, na niedzielę wciąż zapowiada się 16 stopni choc pochmurnie... ja planuję ciag dalszy trzepania tuj. Moze uda się choć część też przyciąć...
Zdrówka dla młodej.
tulucy 10:37, 15 mar 2019

W niedzielę rano chcę wyskoczyć na starocia do Grodziska
może potem coś porobię, chociaż trawki przyciąć może się da, zostały mi stipy, hakonki, rozplenice. Ja mało mam, to migusiem poleci... Za to m się upiecze znowu, bo raczej nie uda się drzew wyciąć w tym deszczu. I wietrze.
Kociamama 10:44, 15 mar 2019

Czy Twoje hakonki pokazują już oznaki życia? Moje suche grzywki. Jak je obskubię to muszę oznakować gdzie są, bo rozdepczę.
Anda 10:56, 15 mar 2019

Zdrowia dla córci

Ogród nie zając. Poczekaj, aż pogoda się wyklaruje.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zana 11:00, 15 mar 2019

Mam forsycje w biurze za oknem, właśnie na nie spojrzałam i one wyglądają tak, że za tydzień to już pewnie będą kwitły.
Krzyczeć nie będę. W końcu to Ty się będziesz "bujać" z tymi daliami.

Zdrówka dla wszystkich!
Zana 11:01, 15 mar 2019

Kociamama napisał(a)
Czy Twoje hakonki pokazują już oznaki życia? Moje suche grzywki. Jak je obskubię to muszę oznakować gdzie są, bo rozdepczę.

U mnie hakone też suche grzywki, wczoraj oglądałam. Jeszcze nie ścinam, dam im jeszcze tydzień.
Kociamama 11:04, 15 mar 2019

Zana napisał(a)

U mnie hakone też suche grzywki, wczoraj oglądałam. Jeszcze nie ścinam, dam im jeszcze tydzień.

Tak sobie myślę, że obskubię i pozostawię 3 piórka, aby było widać gdzie są.
tulucy 11:46, 15 mar 2019

Moje obejrzane hakonki pokazują - wkleiłam parę dni temu zdjęcie chyba, są kły...

Ale nie wszystkie obejrzałam.

Gorzej, że te miskanty, co zadołowałam jesienią w doniczkach wyglądają na zdechnięte, a te co zaryzykowałam i wsadziłam do gruntu mają się ku dobremu... ale mam nadzieję, że te zadołowane jeszcze ruszą.

Właśnie koszmarna chmura się zbliża, chyba będzie lać.
Zana 11:53, 15 mar 2019

Lucy, ja mam miskanty zadołowane w doniczkach od trzech lat (to się nazywa zachłanność zakupowa, nie ma przygotowanego miejsca, ale mus mieć), co roku żyją. Mam nadzieję, że w tym roku też przeżyły, ale jeszcze do nich nie zaglądałam.