Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

tulucy 12:21, 16 mar 2019

Trzecia pralka leci. Na szczęście mam suszarkę, to od razu suszę, bo tak to by mi się miejsce na druciane skończyło
sylwia_slomc... 12:33, 16 mar 2019

Czyli wszystkie ogrodniczki podobnie życie domowe planują
tulucy 18:00, 17 mar 2019

Dziś rano się regenerowałam po wczorajszej imprezie, a po obiedzie poleciałam na ogród. Wycięłam trawy, trochę suchelców i koniec roboty, bo coś mi wlazło w biodro. Boli jak ch...ra, promieniuje do kolana prawie. Nawet leżeć nie mogę za bardzo. Szlag jasny... Pewnie kolejny tydzień w plecy.
Kasia_CS 21:27, 17 mar 2019

uu Biedaku! Ja na chwilę dziś wyszłam, bo już sama nie wiedziałam, czy to nie od siedzenia w domu już mnie głowa ćmi czy zatoki wciąż. I chyba jednak to pierwsze ale niewiele porobiłam - ale jeszcze zdążę
mrokasia 21:29, 17 mar 2019

tulucy napisał(a)
Dziś rano się regenerowałam po wczorajszej imprezie, a po obiedzie poleciałam na ogród. Wycięłam trawy, trochę suchelców i koniec roboty, bo coś mi wlazło w biodro. Boli jak ch...ra, promieniuje do kolana prawie. Nawet leżeć nie mogę za bardzo. Szlag jasny... Pewnie kolejny tydzień w plecy.

O kurka, niedobrze... .
Kupiłaś owcze bobki?
jolanka 21:32, 17 mar 2019

Łucja, współczuję bólu, wredny jest.
Jak leżysz, to pamiętaj, żeby nogi mieć zgięte pod kątem prostym w biodrach i w kolanach. Najlepiej na krzesełku, albo na duuuuzej ilości poduch. To naprawdę pomaga, sprawdziłam sama
Zana 21:39, 17 mar 2019

Jeju, współczuję. Posłuchaj rad Jolanki, też mi taką pozycję zalecali przy podobnych bólach od kręgosłupa.
zoja 09:28, 18 mar 2019

oj zdrowia życzę! musisz bardziej uważać...
tulucy 09:38, 18 mar 2019

Dziękuję dziewczyny
Mnie tak bolało, że żadna pozycja nie przynosiła ulgi prawie. Ale... Jak już płakałam z bólu, to mnie natchnienie naszło i smsa wysłałam do mojego rehabilitanta. Przyjął mnie dziś rano, już mi niebo lepiej.

Bobki nie kupione, może w tygodniu podjadę, jak się uruchomię całkiem. Na razie grzeję się pod kocem.

Wczoraj przycięłam hakonki, wszystkie puściły kły. Stipa się ładnie rozsiała ta sadzona dwa lata temu.
Gaury też żyją póki co.
Na pewno padła mi jedna krzewuszka, sadzona w zeszłym roku. Mam jedno miejsce na piwonię brakuje mi jeszcze 6. Miejsc znaczy, nie piwonii.
Niektóre carex Irish Green mają kwiatki wczoraj poprzycinałam, nie wiem, czy dobrze, ale trudno.
Nie pamiętam dobrze, gdzie co wsadziłam w ubiegłym roku, a nie zapisywałam bylin niestety, będzie niespodzianek a niespodzianek.
Anda 09:38, 18 mar 2019

Oj, współczuję bardzo. Takiego bólu co prawda nigdy nie miałam, ale czasem coś mi "przeskoczy" i dopóki nie wskoczy z powrotem, to też boli. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.

Lucy, mój Young Lycidas nieciekawie wygląda po zimie. Pierwszą zimę przeżył dobrze i już miałam nadzieję, że będzie ok, a tu klops
Podobno u wielu osób tak się zdarza. On podobno nie współpracuje z podkładką.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies