Budleje i u mnie wszystkie puszczają listki ale od samiuśkiej ziemi. Ciekawe jak duża urośnie ta pełnowymiarowa bo małe to będą małe ale czy ta duża wyrośnie do 1,5m???
Dziś po obiedzie wyszłam podziałać, ale zaczął padać deszcz. No to schowałam się pod taras do mojego zaplecza i zaczęłam tam sprzątanie. Oczywiście musiałam koniecznie przestawić szafkę... Jak to mam we krwi. Okazało się, że nogę szafki podjadły kołatki, więc m od razu zabrał się za naprawianie. Odbił stare nogi, odciął nowe i gotowe. Znowu trochę postoi.
A że deszcz tylko postraszył, to po porządkach zabrałam się za zaplanowaną robotę. Wymierzyłam, wytyczyłam, przymierzyłam kostki.
Jutro ciąg dalszy. Konkretnie już będzie, na gotowo
Aha, i niestety nie znalazłam żadnych kwitów od zakupów cebulowych z ubiegłego roku. Te tulipany najwyraźniej chcą pozostać anonimowe. Bo nawet w historii zamówień tego akurat nie mam. Mogłam kupić bez logowania...
Ale się rozkręciłaś z tymi pracami Zazdroszczę zapału, mnie się jakoś nie bardzo chce ostatnio, niby cały czas coś grzebię, ale bez nadmiernego entuzjazmu.