O matulu...
Ja się zmachałam po samym obejrzeniu zdjęć i pomyśleniu ile masz cięcia tych róż
Lucy, piękne wszystkie
Powoli zaczynam myśleć, żeby może "w każdym kątku po dzieciątku" zaplanować u siebie Mam nadzieję, że przejdzie
Od samego oglądania zdjęć Twojego buszu, to się można nieźle zmachać. A co tu dopiero mówić o samopoczuciu po jego obiegnięciu. Tyle bogactwa, że nie wiadomo na co skierować obiektyw.
Haha czemu nie mi zawsze bardziej się u innych podoba niż u mnie u siebie wiecznie widzę ogrom prac do wykonania ,chociaż nie powiem ....mam też miejsca ,które mnie zadowalają
warzywnik jest jednym z nich
co siać po bobie i groszku cukrowym ? gdzieś rozpiskę zgubiłam może podpowiesz ,jak nie ....to przecież znajdę w otchłaniach interneta
W mojej mądrej książce warzywnej podają, że po bobie kapusty, sałata i endywia, a po groszku kapusta, roszponka, szpinak. A ja mam jeszcze ręcznie dopisane przy groszku, że sałaty
To chyba większość tak ma, że u siebie same braki i listy do zrobienia widzi, a u innych jest pięknie