Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

tulucy 20:50, 19 cze 2022

Jeszcze wieczorne, po skoszeniu trawy. Em się poświęcił.
Magleska 21:56, 19 cze 2022

Łucja ale masz róż -same piekności u Ciebie

fotki wieczorne po skoszeniu super też

i niezmiennie zachwycam się warzywnikiem

Masz przepiękny busz na rabatach
tulucy 22:11, 19 cze 2022

Magda dzięki to tak sobie będziemy wzajemnie kadzić warzywnikowo bo ja do Twojego wzdycham❤️
Magara 00:33, 20 cze 2022

tulucy napisał(a)
I koniec, bom się zmachała

O matulu...
Ja się zmachałam po samym obejrzeniu zdjęć i pomyśleniu ile masz cięcia tych róż
Lucy, piękne wszystkie
Powoli zaczynam myśleć, żeby może "w każdym kątku po dzieciątku" zaplanować u siebie Mam nadzieję, że przejdzie
Gruszka_na_w... 14:14, 20 cze 2022

tulucy napisał(a)
I koniec, bom się zmachała

Od samego oglądania zdjęć Twojego buszu, to się można nieźle zmachać. A co tu dopiero mówić o samopoczuciu po jego obiegnięciu. Tyle bogactwa, że nie wiadomo na co skierować obiektyw.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
tulucy 15:13, 20 cze 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Od samego oglądania zdjęć Twojego buszu, to się można nieźle zmachać. A co tu dopiero mówić o samopoczuciu po jego obiegnięciu. Tyle bogactwa, że nie wiadomo na co skierować obiektyw.

Przyganiał kocioł garnkowi
tulucy 15:15, 20 cze 2022

Magara napisał(a)

O matulu...
Ja się zmachałam po samym obejrzeniu zdjęć i pomyśleniu ile masz cięcia tych róż
Lucy, piękne wszystkie
Powoli zaczynam myśleć, żeby może "w każdym kątku po dzieciątku" zaplanować u siebie Mam nadzieję, że przejdzie

Ja mam nadzieję, że nie przejdzie cięcie wcale nie jest takie straszne a nagroda niesamowita❤️
Magleska 16:09, 20 cze 2022

tulucy napisał(a)
Magda dzięki to tak sobie będziemy wzajemnie kadzić warzywnikowo bo ja do Twojego wzdycham❤️

Haha czemu nie mi zawsze bardziej się u innych podoba niż u mnie u siebie wiecznie widzę ogrom prac do wykonania ,chociaż nie powiem ....mam też miejsca ,które mnie zadowalają

warzywnik jest jednym z nich

co siać po bobie i groszku cukrowym ? gdzieś rozpiskę zgubiłam może podpowiesz ,jak nie ....to przecież znajdę w otchłaniach interneta
tulucy 18:07, 20 cze 2022

W mojej mądrej książce warzywnej podają, że po bobie kapusty, sałata i endywia, a po groszku kapusta, roszponka, szpinak. A ja mam jeszcze ręcznie dopisane przy groszku, że sałaty

To chyba większość tak ma, że u siebie same braki i listy do zrobienia widzi, a u innych jest pięknie
mrokasia 18:27, 20 cze 2022

Co ogladam zdjęcia to czuję się zaskoczona nowym wyglądem ogrodu. Buszem natomiast nie jestem zaskoczona nawet minimalnie .