Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

Basieksp 23:25, 03 lip 2022

Ale masz tych liliowców sporo i bardzo ładne
Juzia 23:49, 03 lip 2022

Kasya napisał(a)
No, masz trochę
Ciemny fiolet, ciemny pełny, jasne pełne
Znasz nazwy ?

Też mi się spodobały
Margerytka40 23:52, 03 lip 2022

Łucja gratulacje dla syna. Świetne wyniki. Moja też super. Bidulka jak zobaczyła aż się popłakała a ja z nią. Łzy szczęścia .
Przygoda z bażantem, oj.
Piękne te Twoje lilie. Ja choruję na białe jakieś, najlepiej nie wysokie. Mus się rozejrzeć.
Magara 01:03, 04 lip 2022

Pomponella - eh
Net mi tak słabo chodzi, że chyba ze 20 razy musiałam odświeżać stronę zanim zdjęcia mi się pokazały, ale jak wyczytałam, że o pomponelli będzie to MUSIAŁAM
Agatorek 01:20, 04 lip 2022

Czytam, że trochę się działo… współczuję walki z bażantem, a raczej z rynną… dobrze, że to tak się skończyło.
Gratulacje dla syna- świetne wyniki!

A ogród wymiata . Czy jest coś, czego nie masz?
Dorii 13:31, 05 lip 2022

Bażantowej przygody współczuję, niech się szybko zagoi.

Jak byśmy się u ciebie spotkały na nauki szycia to na pewno skończyło by się w ogrodzie. Pięknie masz.
tulucy 13:38, 06 lip 2022

Do ogródka prawie nie zaglądam. Latam po placowkach zdrowotnych. Zdjęli mi szwy dziś. A teraz usiłujemy skonsultować Wojtka nogę w szpitalu. Tak chodzimy od Annasza do Kajfasza.
Rojodziejowa 14:54, 06 lip 2022

Lucy, po ogrodowym urlopie spowodowanym ogrodową załamką powoli nadrabiam.

U Ciebie nudy nie było…
Rynna wygląda na super ostrą. Dobrze, że poszło płytko. Trzymam kciuki, żeby ortopeda miał dla Was dobre wiadomości
Wyniki z egzaminu super, gratulacje!

A do maszyn, to ostatnio w związku z Laboratoriami Przyszłości kupowałam do szkoły maszyny. I właśnie polecają Janome. My wzięliśmy model 419. To już maszyna heavy duty, na mocnych podzespołach.

Lubię taki sam ścisk na rabatach! Masz Ci tego wszystkiego dostatek
tulucy 17:48, 06 lip 2022

Asia

Udało się, młody skonsultowany. Ma chodzić bez odciążania już. Rehabilitacja i tyłem za półtora miesiąca mniej więcej może wrócić do aktywności fizycznej.

Ale ja na dziś mam dość
Gruszka_na_w... 21:13, 06 lip 2022

Dobre wieści.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies