Pięknie. Czy te różowe kwiaty to zawilce czy kosmosu. Bardzo ładnie się prezentują.
Bardzo ładnie się przebarwiają hortensje. U mnie w tym roku ze względu na ogromną suszę mam porażkę ogrodowa.
Piękna ta glediczja, właśnie zastanawiam się nad jej zakupem. Strasznie szeroko rośnie.
Edit: czy ona ma jakieś owoce? Może rosnąć nad warzywniakiem? Nie potrujemy się?
Motylek od Ciebie fruwa przed wejściem i czeka na Agusię
Rozproszenia doskonale rozumiem i trzymam kciuki za nowe!!! Domek już rośnie, super
U mnie front zarośnięty, białe zawilce dają tam teraz czadu.
Dziękuję za miłe słowa
Faktycznie na rabatach nie ma dużych przestojów, jakoś tak wyszło, bardzo na spontanie ale w sumie skutecznie
Zawilce warto posadzić w grupie. Lubią wędrować, ale przez te kilka lat udaje mi się utrzymać je w ryzach.
Nadwyżkę Whirlwind będę na dniach rozsadzać w nowe miejsce. Dobrze mieć swoje sadzonki
Na fotce widać, ile z jednej kępy jest kwiecia.