Danusiu ona ma teraz inny kształt ( koło ) i jest szersza niż na zdjęciu.
Dla zobrazowanie zdjęcie juz z nowymi kształtami z wymiarami.W najwęższym miejscu ok 2 m w najszerszym 4m. Ale nie ma problemu jeżeli jeszcze trzeba powiększyć Ja już w wir wycinania się wkręciłam i mąż już nawet nie marudzi bardzo
Mówisz ,że nie za dużo ? To dobrze bo nie chciałabym przesadzić a bardzo je lubię Przed hortensjami na pewno coś Myślałam o trawkach albo żurawkach ale faktycznie cos bardziej zimozielonego by się przydało. O ile hortensji jestem pewna to z różami cały czas mam dylemat.Zastawiam się czy te róże to dobry pomysł...W końcu nie mam z nimi żadnego doświadczenia
Kasiu tujek jeszcze tam nie ma ale chce po całości plecy mieć więc w tej dziurze tujki też będą. Choć jak róże tam zostaną to za nimi coś wyższego faktycznie by się przydało.
nie bój się róż a jak wybierzesz Pashmine to już wogóle zero problemów, jedynie cięcie na wiosnę. z moich obserwacji wynika że dobrze jest dać coś pod róże co zasłoni je póżną jesienią i zimą np. rozplenice. a na wiosnę cebulowe wiadomo.
u mnie różanka z 3 stron widoczna, to jest dopiero meksyk żeby jakoś wyglądało