Kiedyś zamawialiśmy korę online, ale rok temu były już supermarkety, bo kora podrożała i specjalnie się nie opłacało, dorwaliśmy jakieś promocje. W tym roku mało się nie przewróciłam jak zobaczyłam ceny w marketach. Dokupiliśmy 8 worków i na razie musi wystarczyć. Najgorsze, że kora to niekończąca się opowieść, bo ją wywiewa, bo się rozkłada i wciąż trzeba jej więcej i więcej ...
Już sama się nie mogę doczekać jak to wszystko ruszy, jak się zagęści ... Mam dużo nowych nasadzeń i sama jestem ciekawa, jak to wszystko będzie wyglądać. Chciałabym się już trochę pozachwycać
No świetne te zdjęcia z góry, ładnie widać kształty rabat. Jak będziesz miała możliwość, to zrób też takie fotki w sezonie, jak wszystko się już zazieleni
Widzę, że na przeciwko zabudowa "na gęsto"
Roocika, ansuka2507, to prawda zdjęcia super, może uda się jeszcze wyprosić takie zdjęcia latem jak wszystko zakwitnie, zobaczymy.
Mrokasia jak masz drona to koniecznie
Na nowej rabacie (na razie jest tylko Pissardi), tak z grubsza to planuję narazie różaneczniki, tawuły, piwonie (w tym jedną drzewiastą) i rozchodniki, ale nie mam jeszcze dokładnej wizji.
Aniu, zdjęcia ogrodu z góry i mnie urzekły. Z takiej perspektywy rzadko ma się możliwość oglądać swój ogród. Fajnie widać perfekcyjnie wytyczone rabaty. Gratuluję wprawnej ręki.
Też bym chciała takie zdjęcie mieć.