Witam,witam BogusiuCieszę się, że zaglądasz czasem
Ogrodowiskowi ludzie ciągle coś działają, mobilizują,inspirują to i ja się nakręcam I tak ...dzięki Przemkowi będę mieć trochę wiosny w doniczkach,dzięki Kasi -donice , które wydawały się być nierealne,dzięki jednej Danusi kiełkujący pomysł na bylinowo -trawiastą rabatę,a dzięki drugiej Danusi mam nadzieję na pyszne orzechowe ciasteczka na Święta ...i tak można by wymieniać bez końca Więc będzie się dalej działo ...aby zdrówko dopisywało!
U Ciebie pewnie też się dzieje...więc spełniania się marzeń życzę!
Też mam taka ściągawkę zdjęciową w telefonie
Byłam obejrzeć Twoja choineczkę ,jest ładniutka. Co minka taka smutna?Fajne są też takie choinki owijane zwykłym sznurkiem,albo sweterkowe ,czy z białego kożuszka.
Ja któregoś roku ubrałam w sweterkową kamizelkę z kieszonkami-doniczkę w której stała choinka
Aniu pomysłowa ta sweterkowa oprawa choinki. Też lubię romantyczne dodatki.
Ostatnio lubię połączenie juty, lnu z kryształami taki kontrast mi wyjątkowo odpowiada.
Cieszę się,że zaglądacie.U mnie jakaś niemoc przeziębieniowa nadal i nic twórczego się nie dzieje.Myślę o ogrodzie,czy on też odchoruje moje przeziębienie bo przez nie, nie opatuliłam go jak trzeba Najbardziej szkoda by było tegorocznej róży New Dawn,miałam trochę zabezpieczyć chociażby stroiszem,puściła takie długie pędy na pergoli.
W czerwcu była jeszcze przed połową wysokości pergoli:
W sierpniu
We wrześniu była na górnej części pergoli:
Kwitła w październiku: