Różne światło fajnie wpływa na coraz to inny odbiór ogrodu Kolory są raz bardziej wyraziste,wysycone, innym razem rozmyte,łagodniejsze...
Grażynko próbuj z hypertufą,czekam na efekty
Piękny ogród wieczorową pora. Zachwycam się dodatkami u ciebie, wianki, rzeźby, stoliczki to wszystko jest genialnie dobrane do nasadzeń, tworzy taką spójną całość. Z przyjemnością się ogląda i wraca do zdjęć
Aniu ,miło że zaglądasz Ciesze się,że podobają Ci się zdjęcia.Choć już niewiele zmienia się w ogrodzie,to jednak ciągle inaczej wygląda.Jesień potrafi być czarodziejką!
Ja wiosną planuję przeróbkę okrągłej rabaty,teraz zabrałam już z niej zimowity.Większej rewolucji teraz nie mogłam zrobić ,bo tam jest wiele wiosennych cebulek i mogłabym je uszkodzić kopiąc...Jak zakwitną... ,dopiero będą zmiany!
Jestem bardzo ciekawa nowego sezonu...bo dosadziłam sporo nowych roślin ,zrobiłam trochę roszad...a po za tym przecież wszystko się rozrośnie i da inny efekt...
Aniu chryzantemka,którą wtedy kupiłam została w gazonie przed domem,a podobną ,mniejsza kupiłam do donicy przy grillu i pergoli
Ta przed domem:
Ta za domem:
Nie wyobrażam sobie mojego ogrodu bez tych wszystkich dodatków I tylko myślę gdzie ja dalej będę umieszczać te moje drobiazgi gotowe i zrobione... ,jak ciągle mi coś wpada w oko...albo do głowy...
Ciesze się ,że Ci się podoba ta moja twórczość ogrodowa