Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi

Ogród Basi

basia3012 09:24, 02 mar 2019

Gardenarium napisał(a)
Uważam, że pasują i nic nie trzeba z nimi robić Zobacz - idealne.

Dzięki Danusiu za Twoją opinię. Nie byłam pewna czy tak mogą zostać a jednocześnie nie wiedziałam co można jeszcze przy nich zrobić.
Pozdrawiam.
basia3012 09:26, 02 mar 2019

Milka napisał(a)
Basiu, masz śliczne te hakonki, widać, że młode, ale w idealanej kondycji. Coś mi się zdaje, że za 2 lata będziesz przesadzać, bo dość gęsto posadzone. Czyli nie ma sę o co martwić, jest dobrze. Zanim zaczęłam post pisać, trafiłam na 1 stronę i powiem ci, że czasami zazdroszczę tych mniejszych ogrodów, ile mniej pracy i czasu na inne fajne rzeczy

Dzięki Irenko za radę. Może i za gęsto posadziłam, zobaczymy za rok, dwa.
Pozdrawiam.
basia3012 09:29, 02 mar 2019

Nallar napisał(a)
Krasnale, kotki, donice, druciane ozdoby, widzę że też lubicie tworzyć.
Super sprawa jak się potrafi zrobić coś samemu, a jak się jeszcze ta twórczość podoba innym to radość podwójna.
Pozdrowionka zostawiam.

Masz rację Ewo. Człowiek jest taki próżny, jak się podoba innym to podwójnie się cieszy.
Bardzo dziękuję, że zajrzałaś. Pozdrawiam.
basia3012 09:31, 02 mar 2019

Magleska napisał(a)
Basiu macham sobotnio .........nadrobiłam zaległości ,pooglądałam fotki .......donice są świetne :

Madziu, zaglądaj jak najczęściej. bardzo mnie to cieszy. Pozdrawiam.
Nowa12 09:32, 02 mar 2019

Ja też przyłączam się do fanklubu szarych donic. Bardzo fajnie wymyśliliście te skrzyżowane listewki. Całość wygląda super. Ja mam zwykłą drewnianą donicę którą maluję na brązowo i też jest cały czas pd gołym niebem. Woda w niej nigdy nie stała a rośliny bardzo fajnie rosną.
zawitka 11:10, 02 mar 2019

Basu przyszłam od Eli/Ptasi gaj /pytałaś o gracilimusy mam ją 3 lata rośnie wolniej niż Ml ale jest tak samo wysoka i szeroka nie rozrasta się jakoś mocno na boki trzyma się kupy.U mnie Ml dopiero po 4 latach w tym roku zakwitł natomiast gracki wcześniej kwitną i też ładnie .Uważam że G warte są zachodu bo wcale nie kłopotliwe .Pozdrawiam ;d
basia3012 17:21, 02 mar 2019

Pokazuję rdzewiaczki wykonane przez mojego męża. Na razie jeszcze nic nie jest z roślin posadzone więc i bałagan wokół jest. Tuje siedzą w plastikowych doniczkach tylko włożone do drewnianych donic. Ale jak będzie cieplej to jakoś się to uporządkuje.

basia3012 17:26, 02 mar 2019

Zimą pobuszowałam trochę po aukcjach internetowych i kupiłam parę ogrodowych gadżetów. Betonowe miseczki na rojniki zrobiłam z mężem.

anpi 17:33, 02 mar 2019

Świetnie się prezentują te druciane ozdoby,tym bardziej że na kwiatki jeszcze trochę poczekamy A tak fajnie się zapowiadało,że wiosna już wkracza !?
Za to jest czas na produkcję tych różnych cudeniek,donic i na planowanie
basia3012 17:35, 02 mar 2019

To serce jest wykonane z długich korzeni. Bardzo mi się spodobało.

Ten anoł będzie wmurowany w murek przy oczku wodnym.

To napis Home dzisiaj zaczęty ale jeszcze nie skończony. Brakuje mu metalowej podstawki. Tak jak wszystkie rdzewiaczki pewnie zaraz zardzewieje.