Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w dolinie

Ogród w dolinie

Roocika 22:00, 02 cze 2026

ajka napisał(a)
Uwielbiam twoje grujeczniki, zazdroszczę ci, mój co roku strasznie marny, choć powoli, powoli przybiera, chociaż tyle, ale na razie nie jestem z niego zadowolona. Pracy na skarpach nie zazdroszczę.

Aniu, z tego,co wszyscy piszą, to grujki fochy mają. U mnie ten najstarszy chyba jest najsłabszy, a najlepiej rośnie ten przy suchym oczku. Są oddalone od siebie o kilka m, a każdy rośnie inaczej i ma inne kolory.

Roocika 22:02, 02 cze 2026

antracyt napisał(a)
Asia, muszę przyznać że jestem zaskoczona jak szybko u Ciebie wszystko rośnie. Naprawdę masz gęsto i bardzo ładnie Grujeczniki super dorodne. Co planujesz pod nie dać? Kolor jakiś czy na zielono?

W tym roku sporo przesadzam i zmieniam więc zamiast iść do przodu to znowu drepcze hehe

Zaczął się czerwiec a ja nie mam ani jednej fotki, a kwitną orliki.
mirkaka 08:52, 03 cze 2026

Asiu, cieszę się że się odzywasz, pokazujesz zdjęcia. Prześliczne ujęcie ze ścieżką do lasku, bardzo klimatyczne
Skarpa coraz lepiej wygląda Wiadomo, potrzeba czasu, siły na to wszystko, ale podziwiam Was za tyle trudu i efekty są
Kukliki pięknie Ci rosną, ja zauważyłam że trzeba je odmładzać, dzielić, u mnie jedna spora karpa ma mnóstwo liści a kwiatów trzy
antracyt 08:56, 03 cze 2026

Roocika napisał(a)

W tym roku sporo przesadzam i zmieniam więc zamiast iść do przodu to znowu drepcze hehe

Zaczął się czerwiec a ja nie mam ani jednej fotki, a kwitną orliki.

Jutro chwilka wolnego, to może uda Ci sie coś pstryknąć
Juzia 14:07, 03 cze 2026

Roocika napisał(a)

Gołąbki???

Świetny ten rdest!
Mam nadzieję, że mi się szybko rozrośnie